ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.09

Ντάλε - Κουάλε .??????



Η κατραπακιά πάει σύνεφο και το σύνεφο θα φέρει βρόχο, αλλά όχι από ψηλά! Χθες το απόγευμα σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες ο κυρ Αλμούνια του πε, μούπαν τα κάνατε κάτι σαν το όνομα μου! Οι δαπάνες σας αντί να μειώνονται αυξάνονται ραγδαία!, Τα έσοδα σας είναι όσα και του πακιστανού που πλένει τζάμια στα φανάρια!, Στα Νοσοκομεία σας σε λίγο θα γίνεται της Κένυας !, Στις συγκοινωνίες σας γίνεται της Σομαλίας!, Στις φυλακές σας γίνεται της Μπογκοτά!, Στα τηλεοπτικά παράθυρα η εποχή του Χότζα όσο και αν προσπαθείτε δεν σας βγαίνει!, Οι μονσιέρ Ντρμπεντέρ-Ντραγκέρ- καθώς και οι Ρουφιανομάκηδες δεν σας σώζουν με τίποτα!, Το αριστερό Τιμημένο και Δοξασμένο Ντεκανίκι κλατάρησε!,Ο Γερμανός ξανάρχεται και είναι φτιαγμένος!,Κάντε κάτι ΜΕGAλο γιατί δεν σώνεστε!,Και το αποφάσισε τόκλεισε το μαγαζί του!, Και βγήκε στον <μαχαλά> και μάγκικα μιλά και κουνιέται με ευφράδεια καφενόβιου , αλλά μάγκικα και κούνημα και ευφράδεια έχει και της κατσίκας ο πισινός...Ντάλε κουάλε ?????
by diaporon-bl!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: