ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.09

Έποικοι και εγλωβισμένοι διατάχθηκαν να ακούσουν μαζί μουσική στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο

Υπό τη σκιά της κατοχής και κάτω από τις λόγχες του Αττίλα διοργανώθηκε χθές βράδυ στην αυλή του Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου μουσική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν έποικοι και μικρός αριθμός εγκλωβισμένων. Οι περισσότεροι πήγαν εκεί, για να μην τους ρωτά αργότερα η ψευδοαστυνομία γιατί δεν πήγαν.Η εκδήλωση, σύμφωνα με τους διοργανωτές, διεξήχθη στα πλαίσια του εκπαιδευτικού στόχου της χρονιάς για την καλλιέργεια κουλτούρας ειρηνικής συμβίωσης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.
Ο Νίκος Φαλάς (Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Καρπασίας) χαρακτήρισε την εκδήλωση ως αναγκαστική και όχι δικοινοτική, που πραγματοποιείται μεταξύ Ελληνοκυπρίων και εποίκων, δηλαδή των Τούρκων κατακτητών.Χαρακτήρισε δε την εξέλιξη αυτη θλιβερή για την οποία, όπως είπε, το Υπουργείο Παιδείας πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον κυπριακό λαό.Επικοινωνήσαμε με εγκλωβισμένους που με μισόλογα μάς ανέφεραν ότι η εκδήλωση έληξε με ειρηνικό τρόπο. Με την πάροδο 35 χρόνων κατοχής ήρθε η ώρα οι σκλαβωμένοι Καρπασίτες να αρχίσουν να ακούνε μουσική μαζί με τους δεσμώτες τους, αυτούς που τους πήραν με τη βία των όπλων τα χωράφια και βεβήλωσαν τους ιερούς τους χώρους. Με τέτοιες εκδηλώσεις -μας αναφέρθηκε από εγκλωβισμένους- η εθνική υπόθεση χάνεται οριστικά.Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Ζαχαρίας Κουλίας, κάλεσε την Κυβέρνηση Χριστόφια «να σταματήσει ενέργειες και εκδηλώσεις όπως αυτή που έγινε χθες, μαζί με τους εποίκους, στο Γυμνάσιο του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου», διότι, όπως δήλωσε ο κ. Κουλίας στη Βουλή, «είναι καθαρά ζημιογόνες για την υπόθεση των εγκλωβισμένων».«Χθες (προχθές), στο Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου και μέσα στο στόχο του Υπουργείου Παιδείας περί επαναπροσέγγισης», είπε σε δηλώσεις του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, «έγινε μια εκδήλωση, μαζί με τους εποίκους, στο Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου».«Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας προς το Υπουργείο Παιδείας, ότι τέτοιες ενέργειες δεν βοηθούν και ζημιώνουν την υπόθεση των εγκλωβισμένων», και συμπλήρωσε, «παρά ταύτα έγινε μια τέτοια εκδήλωση, η οποία θα έχει, δυστυχώς, δυσάρεστα αποτελέσματα».
«Καλούμε, ακόμα μια φορά, την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Παιδεία», συνέχισε, «να σταματήσει τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες είναι καθαρά ζημιογόνες για την υπόθεση των εγκλωβισμένων. Είναι τέτοιου είδους οι διαδικασίες, που δεν προσφέρονται για το κατεχόμενο Ριζοκάρπασο, που αριθμεί 25 δολοφονίες από εποίκους, εκεί από 3,5 χιλιάδες άτομα έχουν μείνει 180 άτομα τρίτης ηλικίας και έχουμε στο Γυμνάσιο περίπου 20 μαθητές και μαθήτριες που έχουν δυσάρεστες συνέπειες από αυτές τις ενέργειες».
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: