ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.09

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....ΟΕΟ???????????


Διαβάζουμε στο epirusgate πως ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος εισηγήθηκε στην Ιερά Σύνοδο να μην ληφθεί υπόψη η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου για την καταδίκη του κ. Μπεζενίτη (πρώην Αττικής), αλλά να δικαστεί από το εκκλησιαστικό δικαστήριο με βάση τους Ιερούς Κανόνες! Δηλαδή ο κ. Θεόκλητος θεωρεί, αγνοώντας προφανώς αν όχι και το γράμμα, οπωσδήποτε το πνεύμα των Ιερών Κανόνων πως ο κ. Μπεζενίτης θα την γλύτωνε με βάση τους Ιερούς Κανόνες; Αντιθέτως, βάσει των Ιερών Κανόνων η καθαίρεση του κ. Μπεζενίτη έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί από καιρό.

Το πιο περίεργο όμως είναι, πως όσοι (Σηφουνάκηδες, Βαλλιανάτοι, Βερελήδες κ.α. του ΠΑΣΟΚ)...
κατακεραύνωναν τον μακαριστό Χριστόδουλο όταν μιλούσε για τον ρόλο της Εκκλησίας μέσα στο Κράτος, σήμερα σιωπούν! Ο Χριστόδουλος μάλιστα δεν είχε ποτέ εισηγηθεί την ξεκάθαρη παραβίαση νόμων και δικαστικών αποφάσεων, όπως ο κ. Θεόκλητος. Πού είναι λοιπόν σήμερα οι λαλίστατοι ΠΑΣΟΚοαριστερούληδες που κόπτονται για την επιβολή της Εκκλησίας πάνω στο Κράτος να διαμαρτυρηθούν;
Μήπως επειδή ο κ. Θεόκλητος και ο κ. Μπεζενίτης θεωρούνται δικοί τους;
paideia

Δεν υπάρχουν σχόλια: