ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.09

To αγαλμα του Μ. Αλεξανδρου στα Σκοπια


Δειτε πως φαινεται το Αγαλμα που οι Σκοπιανοι εφταξαν στην Φλωρεντια ( η φωτο ειναι απο το εργαστηρι της Φλωρεντιας, οπου αρχιζουν αυτες τις μερες οι εργασιες της μπρουτζοποιησης). Θα στηθει στα Σκοπια τον Οκτωβριο! T ο αγαλμα που ο Δημος Αθηνας κραταει 7 χρονια στις αποθηκες του τι γινεται; Θα στηθει, και αν στηθει, θα στηθει στην πλατεια Κοτζια (οχι να κρυφτει στην Ριζαρειο οπως ακουστηκε , για να βγει και ο Δημος απο την υποχρέωση), ή θα μεινει ακομα στις αποθηκες; Κατι ακουστηκε επισης οτι η Ελλαδα ( Μπακογιαννη- αυτη που δεν αφηνει να στηθει το αγαλμα του Αλεξανδρου στην Αθήνα), συμφωνησε να παρουν οι Σκοπιανοι καθεστως μετακινησης χωρις βιζα ( καθεστως Σεγκεν). Τρικυμια εν Κρανιω!!!!
Στεφ. Σωτηριου

Δεν υπάρχουν σχόλια: