ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.09

Λειτούργησαν τα «απορρυπαντικά»




Ποίοι είναι τα δυο λαμόγια από την αντιπολίτευση;

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι :

Ψήφησαν 298

Έγκυρα 298

Υπέρ 146

Κατά 144

Παρόν 3

Λευκά 5

Η υπόθεση μυρίζει ΚΑΡΑΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ γιατί οι δικοί του βουλευτές του τα έδωσαν σφραγισμένα για να μην ξέρει .Δηλαδή η τον "άδειασαν", η είναι «μιλημένα» για να σωθεί ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Πως μπορεί να προεξοφλήσει κάποιος ότι μόνο έξη έριξαν λευκό από την Ν,Δ; Τα γεγονότα δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουν να τα παρουσιάσουν .Είχαν προβλεφθεί ψηφοδέλτια «ασφαλείας» από τον ΛΑ.Ο.Σ. Το ωραίο είναι ότι το MEGA «βιάστηκε» να «καθαρίσει» τον Χέρι-χέρι λέγοντας ο Πρετεντέρης ότι ο Καρατζαφέρης είχε αναγκάσει τους βουλευτές του να περνάνε από αυτόν και να παίρνουν τα ψηφοδέλτια μέσα σε κλειστούς φακέλους! Ενώ συνέβη το αντίθετο. ΑΥΤΟΙ ΔΩΣΑΝΕ στον μεγάλο αρχηγό σφραγισμένους τους φακέλους. Για ξεκάρφωμα πιο νωρίς είχε καταφερθεί «σκληρά» λέγοντας οτι: "οι μισοί υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή τα παίρνουν χοντρά"! και μίλησε για "αρπακτικά" και για "χρηματοδοτήσεις κάτω από το τραπέζι". Οποίος ξέρει τον χέρι-χέρι καταλαβαίνει την «τακτική» του. Ο «συνασπισμός της δεξιάς» που είχαμε πει κάποτε λειτουργεί πλήρως.

Εμείς το είχαμε ανακοινώσει εγκαίρως ότι θα παραδοθεί ως λευκή περιστερά διότι είχαμε την «ενημέρωση» πως δεν θα ψηφήσουν όλοι του χέρι-χέρι την παραπομπή. Οπότε τα κουκιά ήταν μετρημένα.

ΙΧΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: