ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.09

Λαθρομεταναστευση, το Προεδρικο Διαταγμα Μαρκογιαννακη


Με ταχυτατους ρυθμους προχωρει ο κ. Μαρκογιαννακης την εκδοση προεδρικου διαταγματος, με το οποιο θα πολαπλασιαστουν οι επιτροπες που ελεγχουν τις αιτησεις για πολιτικο ασυλο, τις οποιες καταθετουν δεκαδες χιλιαδες Ασιατες λαθρομεταναστες, χωρις στην ουσια να δικαιουται κανειος εξ΄ αυτων ασυλο. Παρακινουμενοι οι λαθρομετανάστες απο μια "μαφια" δικηγορων που κερδοσκοπει σε βαρος τους και απο τις ΜΚΟ των αριστεριστων, συνωθουνται καθημερινα στην Πετρου Ραλλη, στο Αλλοδαπων, για να καταθεσουν αιτηση ασύλου. Με την αριθμο πρωτοκολου της καταθεσης λοιπον, αποκτουν αυτη την ημινομιμη παραμονη, ωσπου η Επιτροπη Ασυλου αποφανθει. Επειδη η Επιτροπη ομως ηταν μονο ΜΙΑ και συνεδριαζε οποτε της καπνιζε, οι Πακιστανοι κ.λ.π.., παρεμεναν στην χωρα επι σειρα ετων, χωρις να εχουν λαβει την εντολη απελασης τους. Με αποτελεσμα σημερα να υπαρχουν στο αλλοδαπων πανω απο 40.000 αιτησεις, που αυξανονται με αριθμητικη προοδο καθημερινα. Η πραξη αυτη του κ. Μαρκογιαννακη δειχνει οτι: ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ! Οτι ο Προκόπης Παυλοπουλος, σεσημασμενος ανικανος και αδιαφορος, ειναι ο βασικος υπευθυνος της απωλειας του ελεγχου της πρωτευουσας απο το ελληνικο κρατος. Δεν πρεπει ομως να νομισουμε οτι ο κ. Μαρκογιαννακης εχει εντελως τα χερια λυμμενα. Δεχεται πιεσεις. Και εξακολουθει να εχει προισταμενο τον Ανε-Πρόκοπο. Και γι΄αυτο το λογο η πιεση η δικη μας πρεπει να ειναι ισχυροτερη. Πρεπει να μαζευτουμε οσο το δυνατο περισσοτεροι στο συλλαλητηριο του απογευματος του Σαββατου στην Ομονοια, εναντιων της λαθρομετανστευσης.

Στεφανος Σωτηριου

Δεν υπάρχουν σχόλια: