ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.09

Η προπαγάνδα για την "πράσινη Οικολογία" ζωντανή και στο Ηράκλειο χτες.


Γράφει ο : "Μάρκος- Αντώνιος"


"8 λόγοι για να ρίξεις πράσινο στις εκλογές" !!!!
αυτό μας προέτρεπε να κάνουμε το φυλάδιο που μοίραζαν οι θιασώτες του μοντέρνου δήθεν νέου κόμματος, που ήταν στημένοι ψες βράδυ στην πλατεία των Λιονταριών στο κέντρο του Ηρακλείου, για να ενημερώσουν τους ηρακλειώτες. Απο το μανίκι κυριολεκτικά με βούτηξαν για να μην προσπεράσω χωρίς να πάρω και τους "8 λόγους της πράσινης ενημέρωσης" ! Και είδα εκεί τον φουκαρά τον γερο"Ροζ" με την άσπρη μακρυά μαλούρα να το προσπαθεί, να το παλεύει! Ευρωβουλευτής ο καημένος θέλει να γίνει κι αυτός και καλά κάνει... Αφού ξέρει πως εκεί είναι το χρήμα κι όχι στα κρουστά, στα πνευστά, στα νταούλια και στο ξελαρίγγιασμα για ψωροδεκάρες... Και καλά ετούτος.
Αμ αυτός ο ήδη κουρασμένος από την πολύ δημοσιότητα μέσω των μίντια και της T.V. Aντ. Καφετζόπουλος, τι ζητάει με δαύτους;!;; Τον είδα βέβαια πολύ γηρασμένο και κακοτράχαλο.Φαινόταν κουρασμένος και ήταν καθισμένος σε καρέκλα ενώ οι άλλοι στεκόντουσαν. Προφανώς ήταν ο κράχτης για τους υποψήφιους πρασινωπούς πελάτες!!!
Βρε Αντώνη, δεν σου πάει αυτός ο ρόλος λεβέντη μου! Δεν σου πάει! Τι σου λείπε εσένα; Δόξα , χρήμα, δημοσιότητα; Τίποτα απ' όλα αυτά! Ε , τότε; Μη μου πεις πως θέλεις κι εσύ τώρα στα στερνά σου να σώσεις την Ελλάδα!!! Ε, όχι ρε γαμώτο, δεν θα σε πιστέψω! Όχι Αντώνη μου, δεν μπορείς να με κάνεις να το πιστέψω. Κάτι άλλο συμβαίνει Αντώνη, κάτι άλλο που πιστεύω δεν θ'αργήσει να φανεί. Θα ξεσκεπαστεί αυτό που κάποιοι με πρόσχημα την οικολογία προσπαθούν ύπουλα να το αποκρύψουν και να το περάσουν! Ποιοί σε ανάγκασαν με το ζόρι Αντώνη μου να μπείς στη "πρασινάδα"; Ποιοί;
Είναι δύσκολοι Αντώνη Καφετζόπουλε οι καιροί σήμερα για νέους "Σωτήρες",
ο κόσμος την έχει πατήσει από τους προηγούμενους και δεν ξεγελιέται τόσο εύκολα, όσο εσείς νομίζετε! Νάσαι σίγουρος κι εσύ , όπως και η υπόλοιπη παρέα σου , πως δεν θα μπορέσετε να κοροϊδέψετε με "πράσινες ρίξεις" και "πράσινα άλογα" τόοοσο εύκολα τον ελληνικό λαό. Νάσαι σίγουρος γιαυτό.
Και όχι με 8 λόγους για το "πράσινο" αλλά και με 1018, στο... πράσινο θα μείνετε!
Εδώ θάμαστε και θα το δείς Αντώνη μας ...

Έχω εδώ τώρα ένα μικρό αφιέρωμα για σας, που οι φίλοι αναγνώστες του Blog θα μπορούν να πάρουν μια μικρή γεύση για τις "αγαθές" προθέσεις σας.
Με ένα κλικ, εδώ:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/04/blog-post_11.html

Ελληνες Δημοκρατες

Δεν υπάρχουν σχόλια: