ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή των Δημοκρατικών Δημήτρη Παναγιωτακόπουλου, καθηγητή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Αθήνα, 7 Μαΐου 2009

Με την ευκαιρία της έναρξης της προεκλογικής περιόδου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των Δημοκρατικών Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μαζί με τους περισσότερους Έλληνες πολίτες, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πολιτικό μας σύστημα, όπως το έχουμε γνωρίσει μετά το 1974, έχει αποτύχει παταγωδώς. Η μόνη διέξοδος είναι να πάρουμε όλοι εμείς οι προβληματισμένοι πολίτες την τύχη της χώρας στα δικά μας χέρια. Και αυτό, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους κανόνες της Δημοκρατίας, μπορεί να γίνει με ενεργό συμμετοχή σε νέους κομματικούς σχηματισμούς.

Μετά από 35 χρόνια διδασκαλίας και έρευνας στο Πανεπιστήμιο, διαπιστώνω (ομολογουμένως καθυστερημένα) ότι η ενεργός ανάμειξη στα κοινά είναι καθήκον του κάθε πολίτη. Γι' αυτό συμμετέχω στο κόμμα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ (www.dimokratikoi.gr).

Για να μετατραπεί η πρωτοβουλία μας σε κοινή Eλπίδα χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των ανήσυχων δημοκρατικών πολιτών που τους καλούμε να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στις ευρωεκλογές της 7
ης Ιουνίου, ψηφίζοντας Δημοκρατικούς».

Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος

Καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών ΔΠΘ
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: