ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.09

Μιαν έτσι...μια γιουβέτσι

Αν παραμείνουμε σταθεροί σε αρχές, αν η επιδιωκόμενη λύση είναι στα πλαίσια των όσων έχουν συμφωνηθεί στις συμφωνίες κορυφής Μακαρίου - Ντενκτάς, Κυπριανού - Ντενκτάς, αλλά και Παπαδόπουλου - Ταλάτ, τότε υπάρχει προοπτική της λύσης, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης.Πηγή Φωτογραφίας: Εφημερίδα "ΕΝΩΣΙΣ"

Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει τι θέλει. Δεν μπορεί να μιλά για λύση του κυπριακού προβλήματος στη βάση των πιο πάνω συμφωνιών κορυφής, αλλά
παράλληλα να αποδέχεται σχέδια τύπου Ανάν. Έδειξε και το 2004 πόσο σταθερός σε αρχές είναι ο κ. Αναστασιάδης.


Είναι μάλιστα απορίας άξιον,
γιατί δεν στήριξε τις προσπάθειες του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, οι οποίες στηρίζονταν σε αυτές τις βασικές αρχές. Και τι δεν του καταλόγισε τότε του Προέδρου. Από δικτάτορα μέχρι απορριπτικό τον ανέβαζε και κατέβαζε.


Δε μασάμε κύριε. Δε μασάμε!

ΕΥΑΓΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: