ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.09

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ....ΚΑΙ "ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ"

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου , το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων θα είναι εντός του Ευρωκοινοβουλίου και μάλιστα με ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό.
Είναι σαφές ότι η "ετυμηγορία" του εκλογικού σώματος που επιλέγει να βάλει τους Ο-Π στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όχι μόνον είναι σεβαστή αλλά αυτό επιβάλλεται και από την Δημοκρατία μας.

ΟΜΩΣ .... όσο αυτό το κόμμα δεν έπαιζε ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου , προσπερνιόταν ο πολιτικός του προσδιορισμός και οι θέσεις του,.. τώρα που το κόμμα αυτό βρίσκεται προ της εισόδου του στο μάχιμο πολιτικό γίγνεσθαί η κριτική είναι επιβεβλημένη.

Εν όψη της εισόδου των Οικολόγων Πράσινων στην "Ευρώπη" θα αναψηλαφήσουμε κάποιες από τις προτεραιότες και την σημασία που δίνει το εν λόγο κόμμα στα υπαρκτά προβλήματα του τόπου σε σχέση βέβαια με την ΕΕ, ... μια και ανήκει και σε αυτήν.
  • Στο θέμα του casus belli , το οποίο η Τουρκία αν και υποψήφια χώρα για την ΕΕ το διατηρεί ως απειλή εναντίων της Ελλάδας η οποία είναι μέλος της ΕΕ ...καθώς και το θέμα της κατοχής της Κύπρου από Τουρκικά στρατεύματα ..... οι Οικολόγοι Πράσινοι παραθέτουν θολές σκέψεις "μέσων όρων" και "πράσινα άλογα"
  • Στο θέμα των Σκοπίων ..παραθέτουν σθεναρή την θέση τους μαζί με εσωτερικές βέβαια αλλά και διεθνείς δυνάμεις που θέλουν να κατακυρώσουν το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στους γείτονες ΣΛΑΒΟΥΣ
  • Οι Οικολόγοι -Πράσινοι , συναίνεσαν σε μεγάλο βαθμό με το γνωστό εγχείρημα Ανάν για την κατεδάφιση της Κυπριακής Δημοκρατίας (2004), και παρακολουθούν απαθείς τις ανακαινισμένες προσπάθειες Χριστόφια - Ταλάτ και τα κομψολογήματα του τύπου «άρση του ευρωπαϊκού κεκτημένου» στην περίπτωση της Κύπρου...
  • Για την Ευρώπη βέβαια οι εγχώριοι Οικολόγοι Πράσινοι ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ την γραμμή και τις θέσεις των Ευρωπαίων Πράσινων οι οποίοι έχουν καταγγείλει την Ελλάδα ως «ταραχοποιό χώρα» (trouble making country) με αφορμή το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας. Οι Ευρωπαίοι Πράσινοι έχουν την τάση ή καλύτερα είναι συνυφασμένοι με την "ηγεμονία" των Αμερικάνων και τις παρεμβάσεις των τελευταίων στην Ευρώπη.... λες και η Ευρώπη είναι ένα ακόμα αστέρι στην Αστερόεσσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: