ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.5.09

Λίγο πριν την ψηφοφορία στη Βουλή, για την υπόθεση Παυλίδη…

Δηλώσεις του Γιώργου Πεταλωτή στο PIAZZA
Μέσα από την πόλωση του πολιτικού κλίματος, η ΝΔ επιχειρεί να προσπεράσει την αποψινή κρίσιμη ψηφοφορία, από το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθεί η ίδια η πορεία της κυβέρνησής το επόμενο διάστημα. Στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος αναμένουν με ιδιαίτερη αγωνία το αποτέλεσμα της σημερινής κοινοβουλευτικής διαδικασίας για την υπόθεση Παυλίδη, αν και -όπως ομολογούν κορυφαίοι υπουργοί- ακόμη και να παραιτηθεί ο πρώην υπουργός, το πολιτικό κόστος για τη ΝΔ είναι τεράστιο, καθώς είναι εδραιωμένη η άποψη στην κοινή γνώμη -και καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις- ότι το κυβερνών κόμμα κάνει τα πάντα προκειμένου να κουκουλωθεί το σκάνδαλο.
Λίγο πριν την διαδικασία της ψηφοφορίας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη και μέλος της επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Παυλίδη, Γιώργος Πεταλωτής, μιλάει στο blog μας. Μερικά χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεων του.
«…Τα κόμματα και οι βουλευτές πρέπει να έρθουν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να αποδείξουμε ότι πιστεύουμε στο έργο της Βουλής, σεβόμαστε τους θεσμούς της δικαιοσύνης και τους νόμους…»
«…Δυστυχώς μια ψηφοφορία η οποία έπρεπε να έχει άλλα χαρακτηριστικά, έχει χαρακτηριστικά πολιτικής τακτικής και όχι πολιτικής ουσίας, δεδομένου ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, έθεσε ως ζήτημα της ψηφοφορίας την παραμονή ή όχι στην εξουσία…»
Ακούστε τις δηλώσεις του βουλευτή Γιώργου Πεταλωτή…


Δεν υπάρχουν σχόλια: