ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.10

8 ΙΟΥΛΙΟΥ: Στους δρόμους να τσακίσουμε την κατοχική κυβέρνηση!


Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Συμπολίτες έφτασε η ώρα! Η ώρα να βγούμε όλοι στους δρόμους και να τσακίσουμε τη σοσιαλφιλελεύθερη κυβέρνηση των εκσυγχρονιστών νεοφιλελελεύθερων δοσίλογων! Όλους αυτούς που αφού πρώτα εξαπάτησαν το λαό για να κλέψουν τη ψήφο του, στη συνέχεια έθεσαν την πατρίδα μας υπό κατοχή, υποθήκευσαν την εθνική μας κυριαρχία και το δημόσιο πλούτο και πλέον εργάζονται για τον αφανισμό του ελληνικού λαού!
Ελληνίδες, Έλληνες, συντρόφισσες και σύντροφοι. Δεν έχουν νόημα πλέον οι αυταπάτες. Σε τρία χρόνια από σήμερα, όταν το ΔΝΤ "φύγει", όπως μας λένε, το χρέος μας θα έχει φτάσει στο αστρονομικό ύψος των 470 δισ. ευρώ! Όπως καταλαβαίνετε, καμία θυσία απ' όσες σας ζητάνε δεν οδηγεί στο να ξεχρεώσουμε, αλλά να πληρώσουμε μόνο τόκους και να χρεωθούμε ακόμα περισσότερο. Με τις θυσίες που σας ζητάνε, θέλουν να σας εξαθλιώσουν τώρα, για να μπορέσουν, σε τρία χρόνια από σήμερα, να ξεπουλήσουν την πατρίδα δίχως να είστε ικανοί να αντισταθείτε.
Μπορούμε όμως να τους σταματήσουμε ΤΩΡΑ, μπορούμε να τους τσακίσουμε ΤΩΡΑ, μπορούμε να σώσουμε την πατρίδα και τους εαυτούς μας ΤΩΡΑ!
Σε τρία χρόνια από σήμερα, που πάλι δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε, οι δανειστές μας (σύμφωνα με το Μνημόνιο που υπέγραψε ο Παπακωνσταντίνου με τις ψήφους 157 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. και τη ψήφο της Ντόρας Μπακογιάννη), θα μπορέσουν να έλθουν και να κατάσχουν ελληνικό έδαφος, ή ελληνικό δημόσιο πλούτο! Αυτό είναι προδοσία του λαού αλλά και εθνική προδοσία!
Ελληνίδες, Έλληνες, εσείς ελεύθεροι άνθρωποι -απόγονοι ελεύθερων ανθρώπων- ήρθε η ώρα να πείτε όχι, ήρθε η ώρα να μιμηθείτε τους προγόνους σας και να δώσετε με τη σειρά σας τον τίμιο και άξιο αγώνα της λευτεριάς, της αξιοπρέπειας και της ζωής! Μην ακούτε τους έμμισθους τρομοκράτες προπαγανδιστές που σας μιλάνε για μονόδρομο! Ως "μονόδρομο" ονομάζουν το δρόμο που σας οδηγεί στη σκλαβιά, στην εξαθλίωση και στον εξευτελισμό.
Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί, να σχηματίσουμε ένα πανελλήνιο ΜΕΤΩΠΟ αντίστασης και ανατροπής αυτής της σάπιας ξεπουλημένης σοσιαλφιλελεύθερης και νεοφιλελεύθερης Ολιγαρχίας! Εμπρός να τιμήσουμε τα ιδανικά και τις αξίες της 3ης Σεπτέμβρη, τα διαχρονικά ιδανικά και τις αξίες της μεγάλης δημοκρατικής εθνικοαπελευθερωτικής παράταξης. Οποιαδήποτε συμπόρευση από εδώ και πέρα με τις επιλογές της κυβέρνησης είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ του λαού, της πατρίδας αλλά και της βάσης του ΠΑΣΟΚ!
Όλοι στους δρόμους την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010.
Απαιτούμε τον άλλο δρόμο: Άμεση αναδιαπραγμάτευση του χρέους με χαριστική περίοδο, μειωμένα επιτόκια, παράταση του χρόνου αποπληρωμής. Κυρίως, όμως, με διαγραφή ενός μεγάλου τμήματος του χρέους που καταναλώθηκε σε έργα τύπου SIEMENS, προϊόντα διαφθοράς και συναλλαγής ή οφείλεται σε τοκογλυφικά επιτόκια. Άρνηση εφαρμογής του Συμφώνου Σταθερότητας χωρίς φόβο, γιατί το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ είναι πολύ πιο απειλητικό για την ευρωζώνη, που θα διαλυθεί, παρά για μας. Αυστηρή δημοσιονομική εξοικονόμηση με άλλες όμως προτεραιότητες, όπως η αγορά εξοπλισμών.
Ελληνίδες, Έλληνες! Κοιτάχτε στα μάτια τα παιδιά σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά πάνω απ' όλα κοιτάχτε τους εαυτούς σας στον καθρέπτη και σκεφθείτε για μια στιγμή ποια ζωή σας αξίζει: του δούλου ή του ελεύθερου; Επιλέξτε την ελευθερία, ως Έλληνες που είστε και αγωνιστείτε με απόφαση να υπερασπιστείτε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, τη ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!
Εμπρός, να ανταμώσουμε όλοι στους δρόμους, στο κοινό ΜΕΤΩΠΟ του τίμιου αγώνα! Με μία απόφαση μόνο: ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ και ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: