ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.7.10

Διορισμοί απ' το παράθυρο


Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες το σίριαλ των καταγγελιών «ένθεν κακείθεν» για διορισμούς ημετέρων των πολιτικών στο δημόσιο.
Πιστεύω ότι πολλοί φίλοι εκπλήσσονται και θυμώνουν μ’ αυτά. Θα προσπαθήσω να περιγράψω πώς «δουλεύει» ένα πολιτικό γραφείο και ίσως βγουν από τον καθένα τα συμπεράσματα.
Σ’ ένα λοιπόν πολιτικό γραφείο υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες που κάνουν τις δουλειές και τις «δουλειές» του γραφείου. Μερικοί απ’ αυτούς είναι έμμισθοι, οι υπόλοιποι «συνεργάτες» του πολιτικού είναι «εθελοντές» ( προσφέρουν υπηρεσίες περιμένοντας πότε ο πολιτικός θα πάρει κάποια θέση για να βολευτούν αυτοί και τα παιδιά τους).
Μη νομίζεται ότι οι συνεργάτες του πολιτικού τον βοηθούν στις πολιτικές του τοποθετήσεις με ιδέες και προτάσεις απλώς είναι ή συγκεντρωσιάρχες ή «τηλεφωνητές», ( κύριε …….. το γραφείο και ο ………. ενδιαφέρονται για την υπόθεση του …….. παρακαλώ προωθήστε το θέμα ).
Και το πιο τρελό, καλός συνεργάτης και «εθελοντής» είναι όποιος ψαρεύει πολίτες με προβλήματα πχ κλήσεις της τροχαίας, κάτι με το ΙΚΑ, την εφορία, την πολεοδομία κτλ, και τους φέρνει στο πολιτικό γραφείο για να τους εξυπηρετήσει φυσικά με το αζημίωτο δηλαδή την ψήφιση του πολιτικού στις όποιες εκλογές.
Πολλοί πολίτες εγκλωβίζονται αφελώς και με τον παρακάτω τρόπο. Συστήνουν από το γραφείο να κάνουν αίτηση για διορισμό, υπόσχονται ότι θα προωθήσουν το θέμα στους κατάλληλους ανθρώπους. Φυσικά δεν κάνουν τίποτε απλώς έχοντας πρόσβαση στα αποτελέσματα των διαγωνισμών αν ο πολίτης έχοντας τα απαιτούμενα προσόντα είναι επιτυχών του τηλεφωνούν λέγοντάς του ότι «καθάρισαν γι’ αυτόν και τον διόρισαν». Αν ο πολίτης δεν είναι στη λίστα των επιτυχόντων του τηλεφωνούν λέγοντας «ανάθεμα τον ΑΣΕΠ δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτε». Ο πολίτης νιώθει υποχρεωμένος και φυσικά αναμένοντας κάποια άλλη ευκαιρία ψηφίζει τον πολιτικό. Έχω ακούσει χωρίς να το επιβεβαιώνω ότι σε μερικά γραφεία παίρνουν τις εφημερίδες με αγγελίες και στέλνουν τους ανυποψίαστους πολίτες για δουλειά δήθεν συστημένοι από το γραφείο.
Γεγονός είναι και οι μεταγραφές συνεργατών και «εθελοντών" από άλλα γραφεία συνήθως του αντιπάλου πολιτικού. Ακούγεται ότι δίνονται μεγάλα ποσά για μια μεταγραφή.
Εκτός από τις παραπάνω περιπτώσεις υπάρχουν και οι διορισμοί που γίνονται είτε παράνομα είτε στα όρια της παρανομίας είτε με φωτογραφικές προκυρήξεις. Αυτές οι πρακτικές ακολουθούνται σε πολύ κολλητούς ή συγγενείς.
Περιμένουμε με τέτοιες μεθόδους και συναλλαγές να πάει η Ελλάδα μπροστα;;;;;;;;;;;;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: