ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.10

ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ)


Όπως σας είχαμε προειδοποιήσει με το χθεσινό δημοσίευμά μας : ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , η αγέλη του ΠΑΣΟΚ και δυό άλλοι, με θαυμαστή σύμπνοια και ομοψυχία, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό αλλά και χωρίς ίχνος ενοχής απέναντι στους Έλληνες πολίτες , είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό. Τώρα μπορούν να είναι πλέον ήσυχοι αφού παρέτειναν, για μικρό χρονικό διάστημα, την διατήρηση των βουλευτικών εδράνων τους. Τα ονόματα των «σωτήρων» τα γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει κανένας πολίτης να δυσανασχετεί, διότι ο εξ οικείου πταίσµατος ζηµιούµενος, ου δοκεί ζηµιούσθαι. Με άλλα λόγια, ας πρόσεχαν. Τώρα είμαι περίεργος να δώ τι θα πράξουν οι Έλληνες πολίτες στις επόμενες εκλογές. Ποιά θα είναι η ετυμηγορία τους. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά κάτι μου λέει ότι οι δήμιοι του 13ου και 14ου μισθού και συντάξεως, οι βιαστές των εργασιακών δικαιωμάτων, οι εισπράκτορες του κεφαλικού φόρου, θα βρεθούν και πάλι στρογγυλοκαθισμένοι στα βουλευτικά έδρανα. Τα ίδια πρόσωπα κρυφογελώντας ειρωνικά θα χαϊδεύουν τα αυτιά των Ελλήνων λέγοντάς τους πως έχουν ωριμάσει πολιτικά. Τελικά ίσως έχουν εν μέρει δίκιο. Το εκλογικό σώμα έχει ωριμάσει και μάλιστα τόσο πολύ, που εδώ και καιρό παρουσιάζει σημάδια προχωρημένης σήψης. Κρίμα για τον τόπο, κρίμα για τα παιδία μας.
Ακολουθεί ενημερωτικό σημείωμα για την σημερινή ψηφοφορία επί του ασφαλιστικού που αντιγράψαμε από την ιστοσελίδα http://www.zougla.gr/
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00 η διαδικασία ψήφισης επί των άρθρων του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Η ψηφοφορία του ασφαλιστικού στο σύνολο της θα πραγματοποιηθεί άλλη ημέρα.
Η διαδικασία κράτησε κάτι περισσότερο από 1,5 ώρα και περιελάμβανε και ονομαστική ψηφοφορία για μια σειρά άρθρων την οποία ζήτησαν Ν.Δ., ΚΚΕ και ΛΑΟΣ.
Οι βουλευτές αποφάσισαν να συμπτύξουν τις 14 ονομαστικές ψηφοφορίες σε μια. Μετά από αρκετά λεπτά ασυνεννοησίας η διαδικασία ξεκίνησε στις 18:30.
Η Νέα Δημοκρατίας υπερψήφισε τα άρθρα 17 και 43 και καταψήφισε τα υπόλοιπα ενώ ο ΛΑΟΣ υπερψήφισε τα άρθρα 17 και 73 και καταψήφισε τα υπόλοιπα. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν όλα τα άρθρα.
Η Ντόρα Μπακογιάννη ακολούθησε δική της γραμμή, σχολιάζοντας ότι αυτά είναι τα πλεονεκτήματα της ανεξαρτησίας. Ο Γιάννης Δημαράς ψήφισε «παρόν» επί όλων των άρθρων και η Σοφία Σακοράφα ψήφισε «όχι» σε όλα τα άρθρα. Ο Απόστολος Κακλαμάνης υπερψήφισε τελικά όλα τα άρθρα, μετά τις αλλαγές στα άρθρα για τη διαιτησία ενώ την ίδια στάση ακολούθησε και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Διαφορετική γραμμή από αυτή της Νέας Δημοκρατίας ακολούθησε ο Πάνος Καμμένος ενώ θετική ψήφο για όλα τα άρθρα εκτός των 2,3,,4,10,37,38,52 και 75 έδωσε ο Χρήστος Ζώης.
Τάσος Καρ.
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: