ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.10

Κοινωνικοί δεσμοί και εξουσία.


Ο έλεγχος της εξουσίας σήμερα είναι παραδομένος αποκλειστικά στα κόμματα της αντιπολίτευσης χωρίς όπως απέδειξε η σημερινή κατάσταση αποτέλεσμα. Η πλήρης απουσία των πολιτών στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι έδωσε την ευκαιρία σε αμφιβόλου ποιότητας και αξίας παρατρεχάμενους της πολιτικής να συναλλάσονται μεταξύ τους αλληλοκαλυπτόμενοι βουλιάζοντας το πολιτικό σύστημα στην ανυποληψία και τον τόπο στην καταστροφή. Οι παραδοσιακοί κοινωνικοί δεσμοί ατόνησαν και ο ατομικισμός βασίλεψε.
Ο ατομικισμός δηλαδή η αλόγιστη επικράτηση του εγώ, η από όλους παντογνωσία, η αδιαφορία για το σύνολο και η πλήρης άρνηση της συμπόρευσης με άλλους έδωσαν ισχυρό στήριγμα στους εκάστοτε κυβερνώντες να συμπεριφέρονται σαν δικτατορίσκοι παραβιάζοντας νόμους, σύνταγμα, και ηθικές αξίες.
Ο σοφός λαός μας λέει "ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη". Στο στήσιμο αυτού του σκηνικού φυσικά έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο τα ΜΜΕ που ως γνωστό ανήκουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες και τα χρησιμοποιούν για την προώθηση των συμφερόντων τους. Ο συνδικαλισμός αποτέλεσε προθάλαμο βουλευτοποίησης και υπουργοποίησης της ηγεσίας του. Σφιχταγκαλιασμλενος με τα κόμματα αποτέλεσε το μακρύ χέρι τους ξεπουλώντας αυτούς που αντιπροσώπευε Η αποδοχή της "ήσσονος προσπάθειας", του εύκολου και γρήγορου πλουτισμού με κάθε τρόπο που προβλήθηκε κατά κύριο λόγο απ' τα κανάλια όπου πορνίδια, γκέι, και τραγουδιστές δημιουργήματα της ΤV μιας χρήσεως να συμπεριφέρονται σαν καταξιωμένα και επιτυχημένα μέλη της κοινωνίας, με προβολή, αναγνωρισιμότητα, πολλά λεφτά, λιμουζίνες, διακοπές και παρουσίες στη Μύκονο, καλεσμένα στα πάρτι των "επωνύμων". Απ' την άλλη η ανεργία και η ανασφάλεια οδήγησαν τους νέους και τις νέες στη μίμηση ότι χειρότερου και ανήθικου πρότυπου έβλεπαν. Παραδοσιακοί δεσμοί όπως η οικογένεια, η συγγένεια, η γειτονιά, οι σύλλογοι, η φιλία, ο έρωτας θεωρούνται ξεπερασμένοι και "μπανάλ". Η προβολή κάποιου που με τη δουλειά του, τις γνώσεις του, και την αξία του έχει κατορθώσει να πετύχει οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, πολιτιστικά και επιστημονικά επιτεύγματα δεν έχει θέση στα Media, "δεν πουλάει". Πιστεύω στην αναγκαιότητα ισχυροποίησης των κοινωνικών δεσμών και ας χαρακτηριστώ οπισθοδρομικός, "συντηριτικούρα" και ότι παραπλήσιο. Η αντίσταση σε κάθε τι σάπιο, βλακώδες και ανήθικο είναι επιβεβλημένη Ο πολίτης όντας μέλος κοινωνικών ομάδων μπορεί να αντιδράσει και να αντισταθεί ακόμη και σε αυθαιρεσίες της εξουσίας αφού θα είναι και ενημερωμένος για το τι συμβαίνει από την κοινωνική ομάδα και δρώντας με την κοινωνική ομάδα έχει δύναμη και δυνατότητα παρέμβασης. Τα μέλη της κοινωνίας σε όσους περισσότερους και ισχυρούς δεσμούς ανήκουν τόσο λιγότερες δυνατότητες έχουν οι κυβερνώντες να αυθαιρετήσουν γιατί θα βρουν αντιμέτωπους τους ενημερωμένους, ενωμένους και δρώντες πολίτες.
Jimmy

Δεν υπάρχουν σχόλια: