ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.10

Για το συνταξιοδοτικό των Λοβέρδου και Βενιζέλου...

Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ για την εξίσωση των στρατιωτικών με τους δημόσιους υπαλλήλους. Για να είναι όμως δίκαια τα πράγματα, αναμένω πολύ σύντομα, ο κ. ΥΠΕΘΑ να μας ανακοινώσει:

1. Να καταργηθούν οι μεταθέσεις που εξαθλιώνουν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.
2. Να δοθεί στους στρατιωτικούς το δικαίωμα της απεργίας.
3. Να σταματήσουν οι δωρεάν εφημερίες, υπηρεσίες, περιπολίες, ασκήσεις ΤΑΜΣ. Να πληρώνονται κανονικά οι στρατιωτικοί ιατροί, όπως και οι ιδιώτες συνάδελφοί τους στα πολιτικά νοσοκομεία.
4. Να μπορεί ο αξιωματικός στο πέρας του ωραρίου να φεύγει χωρίς να τον καθυστερεί κανείς.
5. Να σταματήσουν οι στρατιωτικοί να σβήνουν φωτιές, να μπαίνουν επιφυλακή για ψύλλου πήδημα και να προσφέρουν κοινωνικό έργο. Άριστα θα μπορούν να τα κάνουν τώρα όλα αυτά οι Δημόσιοι υπάλληλοι, μιας και δεν υπάρχει πλέον διαφορά μεταξύ τους. Γιατί μη μου πείτε ότι οι στρατιωτικοί έχουν εκπαιδευτεί να σβήνουν φωτιές...
6. Να σταματήσουν οι στρατιωτικοί να πληρώνουν από την τσέπη τους τις στολές τους, να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους και να πληρώνουν την πανάκριβη πλέον βενζίνη για τις υπηρεσιακές τους μετακινήσεις. Καμμία κίνηση από στρατιωτικό με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο. (Οι ΔΥ δεν έχουν τέτοιες "υποχρεώσεις")


Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να επικρατήσει δικαιοσύνη, κ. Υπουργέ, όπως ευαγγελίζεστε.
Αναμένουμε.
Αναρτήθηκε από Κωνσταντίνος Δ. Βέρρος Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος,Στρατιωτικός Ιατρός
nestani-verros.blogspot.com

1 σχόλιο:

Δημητριος είπε...

συμφωνω απολυτα κ επισης αυτοι οι κ αρχηγοι να ενδιαφερονται για το προσωπικο τους οταν ειναι εν ενεργεια κ ας λεν κ κανα οχι στους εκαστοτε υπουργους γιατι μετα οταν αποστρατευτουν ειναι ολο ενδιαφερον εφυγα οχι γιατι ηθελα αλλα τους σιχαθηκα μα ουτε ενας να πει να παραιτηθει με αυτα που μας κανουν ακομα κ οι ενωσεις αποστρατων δεν κανουν κατι μονο στις εφημεριδες α η αεροπορια εδωσε κ 5000 στο ταμειο σωτηριας εδω μας εκοψαν γιατι ειμασθε κατω τον 60 ε εμεις δωσαμε κιολας