ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.7.10

Χρεοκοπία

Του Κώστα Γεωργουσόπουλου

Κάποιος δεν πρέπει να ντραπεί σ αυτόν τον έρµο τόπο; Είναι εικόνα εκπαίδευσης (δηµόσιας, ιδιωτικής και... παραπαιδείας) αυτή που παρουσιάζεται στα αποτελέσµατα των εισαγωγικών εξετάσεων στις ανώτατες σχολές; (Θυµίζω πως και τα ΤΕΙ έχουν γίνει πλέον ανώτατη εκπαίδευση).

Οι µισοί και πάνω εισαχθέντες στα ανώτατα ιδρύµατα πριν από 30 - 40 χρόνια θα ήταν ή απορριφθέντες ή µετεξεταστέοι στη δευτεροβάθµια εκπαίδευση. Και τώρα θα γίνουν φοιτητές!! Ποιοι; 25% βαθµολογήθηκαν κάτω από τη βάση στη Νεοελληνική Γλώσσα, 54% στην Ιστορία Γενικής Παιδείας, 45% στην Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης (δηλαδή φιλόλογοι, αρχαιολόγοι, νοµικοί κ.τ.λ.), 61% στα Μαθηµατικά, 61% στη Φυσική, 49% στα Αρχαία Ελληνικά (υποψήφιοι δάσκαλοι, φιλόλογοι, ιστορικοί, αρχαιολόγοι!).

Και αριστούχοι 1,60% στα Νέα Ελληνικά, 6% στα Μαθηµατικά και 5,5% στη Φυσική, 3% στη Λογοτεχνία. Αυτοί όλοι πήραν απολυτήριο λυκείου. Μπορούµε να µάθουµε το ποσοστό αριστούχων; Μπορούµε να µάθουµε τι βαθµούς είχαν στο απολυτήριο όσοι πάτωσαν στα Νέα Ελληνικά και στα Μαθηµατικά;

210.114 γραπτά φέτος βαθµολογήθηκαν κάτω από τη βάση. Τι βαθµούς είχαν αυτοί οι συνέλληνες στο απολυτήριο; Με βάση τα 10.000 µόρια θα υπάρχουν πρωτοετείς φοιτητές που θα εισαχθούν µε 4.000 µόρια, δηλαδή απλοελληνικά µε 4 µε άριστα το 20!!

Με γεια µας µε χαρά µας. Κανένα ΔΝΤ, ρε παιδιά, δεν υπάρχει να µας δανείσει Γράµµατα Σπουδάγµατα;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: