ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.10

Υπάρχει κάποιος που να ΜΗΝ απεργεί;

AddThis Social Bookmark Button

news-adedy-strikeΓενική απεργία κήρυξαν τα συνδικάτα των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, για την Πέμπτη 8 Ιουλίου, ημέρα ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Από τη στιγμή που μέχρι και οι υπάλληλοι της Βουλής απεργούν, για δεύτερη φορά μετά τη μεταπολίτευση (!) αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της αυριανής κινητοποίησης.

Θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις, η μία από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και η άλλη από το ΠΑΜΕ. Οι μεν καλούν τους εργαζόμενους στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 10 το πρωί ενώ οι δε στην Ομόνοια στις 11 το πρωί. Μετά από τη συγκέντρωσή τους, όλοι θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή.

Αναλυτικά, απεργούν οι παρακάτω:

Οι υπάλληλοι της Βουλής αποφάσισαν να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης και κανείς δεν γνωρίζει αν θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση και η ψηφοφορία επί των άρθρων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Είναι η δεύτερη απεργιακή κινητοποίηση υπαλλήλων της Βουλής μετά τη μεταπολίτευση. Η πρώτη είχε γίνει την δεκαετία του '80 επί Αλευρά και τότε δεν είχε πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Βουλής.

Δημόσιοι υπάλληλοι, εφοριακοί, το προσωπικό των Ταμείων, εργαζόμενοι σε δήμους, νομαρχίες και τελωνειακοί δήλωσαν συμμετοχή στην απεργία όπως και οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ.

Το "παρών" θα δώσουν οι εργαζόμενοι των ΔΕΚΟ, τραπεζικοί υπάλληλοι και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Από την πλευρά της η ΕΣΗΕΑ θα συμμετάσχει επίσης στη γενική απεργία.

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος καθώς και η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία, με συμβολικό κλείσιμο των καταστημάτων τους. Συμπαράσταση στην κινητοποίηση της Πέμπτης δήλωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία των πρατηριούχων Καυσίμων.

Λιμάνια, τρένα, συγκοινωνίες

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης λόγω της συμμετοχής των λιμενεργατών και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Οι ελεγκτές εργασίας εναέριας κυκλοφορίας θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν ή ακόμα και να ακυρωθούν κάποιες πτήσεις.

Ακινητοποιημένοι, για 24 ώρες, θα μείνουν οι συρμοί του Προαστιακού ενώ στον ΟΣΕ θα πραγματοποιηθούν μόνο δρομολόγια κοινωνικών αναγκών.

Χειρόφρενο τραβούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΛ και λεωφορεία συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία.

Συμμετοχή στην συγκέντρωση και πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ δήλωσαν οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΕΛ.ΑΣ ενώ η ΠΟΑΣΥ καλεί και τις πρωτοβάθμιες οργανώσεις στο συλλαλητήριο μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προωθήσουν αλλαγές στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό θεσμικό πλαίσιο των ένστολων.

ISIDER

1 σχόλιο:

Δημητριος είπε...

αφου οι ενστολοι εν ενεργεια δεν επιτρεπετε να κανουν πορεια ας παμε εμεις οι αποστρατοι επιτελους οι ηγεσια των αποστρατων ας παρει αποφαση περασαν οι μερες του μαλιστα κυριε υπουργε ασ ξυπνησουμε επιτελους