ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.10

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

OXI ΣTHΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!


Είναι εύκολο για κάποιον πολιτικό φορέα (συλλογικότητα ή και φυσικά πρόσωπα) να διακηρύσσει και να υποστηρίζει ορισμένες θέσεις όταν δεν έχει κυβερνητικές ευθύνες! Ομως στις κρίσιμες στιγμές φαίνεται κατά πόσο αντιστέκονται ή αποδεικνύονται υποχωρητικοί έναντι των επιταγών των κυριάρχων οικονομικοπολιτικών κύκλων τα μέλη της κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας, οι οποίοι υποτίθεται ότι εκλέχθηκαν για να εκπροσωπούν τα συμφέροντα των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας!... Μια από αυτές τις στιγμές είναι και η ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό! Οι διατάξεις αυτού του νομοσχεδίου έρχονται να επικυρώσουν και να επιτείνουν μια απαράδεκτη κατάσταση όπου ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας νιώθει ανελέητα εκτεθειμένο στις διαθέσεις όχι απλά των εργοδοτών αλλά ενός ολόκληρου συστήματος που έχει στόχο την εξαθλίωση των εργαζομένων. Το μεγάλο σχέδιο των ισχυρών έχει νοτιοευρωπαικές και κυρίως βαλκανικές διαστάσεις: αποσκοπεί στην εξαθλίωση των Βαλκάνιων εργαζομένων στο βωμό της ανταγωνιστικότητας των δυτικοευρωπαικών προιόντων.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ομολόγησε ότι «είναι άδικες οι βίαιες προσαρμογές στα όρια ηλικίας των μητέρων με ανήλικα παιδιά, αλλά και η μετάβαση στα 60 από τα ΒΑΕ (σσ. Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα). Σκληρό μέτρο είναι και η περικοπή της 13ης και 14ης σύνταξης, όπως αυτή προκύπτει από την εφαρμογή του Μνημονίου».

Σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε πολύπλευρη κρίση οι θεσμοί ατονούν και σταδιακά καταργούνται. Πριν από 3 χρόνια, το (αντιπολιτευόμενο τότε) ΠΑΣΟΚ, καθώς και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ) είχαν ζητήσει δημοψήφισμα για την κύρωση της ΣΥΝΘΗΚΗΣ της ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ, αλλά και για τις αλλαγές που επέφερε ο ''Νόμος Πετραλιά'' στα ζητήματα της κοινωνικής ασφάλισης!!!... Γιατί σήμερα τα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα και οι βουλευτές δεν ζητούν την διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ; Εθνικά δημοψηφίσματα να διεξαχθούν στα μείζονος εθνικής σημασίας θέματα: Της ΑΠΟΔΟΧΗΣ ή ΟΧΙ του ''ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ'' με την τρόικα Δ.Ν.Τ.- Ε.Ε. - ΕΚΤ (δηλαδή του μηχανισμού που παρουσιάστηκε ότι ''έχει στόχο να διασώσει τη χώρα''). Των ρυθμίσεων για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, το ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ και τις ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Της ΕΝΤΑΞΗΣ της Τουρκίας, της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας στην Ε.Ε. Τοπικά δημοψηφίσματα μπορούν να οργανωθούν σε σπουδαία ζητήματα, όπως είναι η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ και η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ πολιτική, καθώς και η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ πολιτική και οι όροι εγκατάστασης μεταναστών σε κάθε Δήμο της ελλαδικής επικράτειας.ς η περιβαλλοντική, η αναπτυξιακή, η ενεργειακή πολιτική, καθώς και η μεταναστευτική πολιτική.



Αθήνα 4 Ιουλίου 2010

Θόδωρος Σ. Μπατρακούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: