ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.10

ΟΙ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ & ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ! ΘΡΑΣΟΣ! ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ


Οι υπάλληλοι της Βουλής εξήγγειλαν πριν από λίγο την πρόθεσή τους να προχωρήσουν αύριο, ημέρα ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

Θα είναι η δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης που.....
απεργούν οι υπάλληλοι της Βουλής και η απόφασή τους αυτή θέτει εν αμφιβόλω την ψήφιση του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου αύριο στη Βουλή.


zoomnews
===========================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Αλήθεια με ποιο αίτημα κατεβαίνουν στην απεργία; Οι 16 μισθοί είναι στην θέση τους οι περικοπές που έγιναν στους φουκαράδες για όλη αυτή την ελίτ είναι τρόπον τινά οι τσίκλες στο περίπτερο .......... τόση η αξία των περικοπών τους .....

Πιστεύω ότι τα "AITHMATA" τους δεν είναι οικονομικής φύσεως ούτε επηρρεάζονται τα ασφαλιστικά τους προνόμια εν όψη του νέου ασφαλιστικού βεβαίως...... αλλά οι "τίτλοι ευγενείας" των οι οποίοι αγγίζονται "βαναύσως".... αφού κατόπιν των αντιδράσεων που ασκήθηκαν διαπίστωσαν ότι και αυτοί θα ανήκουν στην κατηγορία των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: