ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.10

ΗΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥΣ G.A.P ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΨΕΙ. ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΟΓΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ G.A.P ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟ , ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ.

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ . ΕΤΟΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΚΑΜΑΚΩΣΕΙ " ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΜΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ . ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ(ΕΝΏ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΊ ΤΑ 3/5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ Ο G.A.P ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΑΠΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ κ.α ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ)

ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΘΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΥΠΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.


"Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψΚει
με το σουγιά στο κόκκαλο
με το λουρί στο σβέρκο

Νάτη πετιέται απο ξαρχής
κι αντριεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό
με το καμάκι του ήλιου.(ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ)

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: