ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.10

Είδες το.μαθητικό Κίνημα;


ΕΝ αρχή ην ο νόμος. Κατά την ηθική εκείνων που τον ψήφισαν. Και, βέβαια, μας έχουν συνηθίσει σε νόμους μακράν της ηθικής τα παλικάρια (και οι νιες) μας. Με τη πυξίδα των συμφερόντων τους μπροστά, με τη γλυκαντική ύλη των προνομίων τους στη γλώσσα, λίγη αναταραχή ως που να «στρώσει» και να σου η αύξηση-πλήθυνση των εξωφρενικών προνομίων τους, να και η πολλαπλή σύνταξη των βουλευτών μας. Από 'κει και πέρα, πάει ρολόι η δουλειά. Πατάει στο νόμο ο πολιτικός μας. Μας δουλεύει με τις διατάξεις του που ψήφισε ο ίδιος, η δε λαϊκή αγανάκτηση ανακλάται στο σκληρό και.διακομματικό τους τείχος, γυρίζει πίσω και ξανά, μέχρι να χαθεί.

ΕΙΧΑΜΕ πολιτικούς από τζάκια, με δεδομένη την επανεκλογή τους. Κι αν ο γονιός δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, έδινε τη σκυτάλη στο γιο, στον, ανιψιό, στον εγγονό. Έτσι μας έμαθαν, μέχρι που ήρθε το ΠΑΣΟΚ. Νέα πρόσωπα, νέα ήθη, άσημοι που με την υπουργοποίηση τούς έμαθε ο.θυρωρός τους κι ως εδώ καλά. Από 'κει και πέρα, η...παραποίηση, η κατάχρηση, η νοθεία. Βγήκαν μέσα απ' το λαϊκό κίνημα γνήσιοι αγωνιστές και αγωνίστριες, βγήκαν και.παραχαράκτες. Υποκατάστατα, που δεν τους ξεχώρισε ο λαός με την πρώτη ματιά. Καταχραστές της δίψας του για ισότητα, δικαιοσύνη και δημοκρατία. Φοιτητές με πρώτο «καθήκον» την πολιτική, μαθητές-καταληψίες, χαμένες εκπαιδευτικές εργατοώρες και ανάδειξη «προσωπικοτήτων» μέσα (και) απ' το μαθητικό κίνημα!

ΑΡΚΕΤΑ φλυαρήσαμε με τον νόμο (Dura lex sed lex, σκληρός νόμος, αλλά νόμος) και με το αυτονόητο. Ας έρθουμε στο θέμα μας. Η κα Αποστολάκη αναδείχτηκε μέσα από μαθητικούς(!) αγώνες. Δικηγόρος, βουλευτής, υφυπουργός και διορίστηκε (1989), με εξετάσεις(!;) στην νομική υπηρεσία της «Ολυμπιακής». Από τότε «έγραφε» το κοντέρ και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Είναι αλήθεια ή ψέμα πως σήμερα εξασφάλισε σύνταξη της τάξεως των 2.000 ευρώ από την παραπάνω πολύπαθη εταιρεία; Δεν μας ενδιαφέρουν τα διαζύγια και οι διατροφές της. Ούτε τα ενοίκια από ακίνητα στην Αθήνα (μερικά εκατομμύρια παλιές.δραχμές το μηνα). Φτάνει να (μας) τα δηλώσει με το «πόθεν έσχες» τους, να μιλήσει για τη σύνταξη και τα συμπεράσματα δικά μας.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

2 σχόλια:

id65 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
id65 είπε...

Δεν μας ενδιαφέρουν τα διαζύγια και οι διατροφές της,

...ΑΛΛΑ ότι μεγαλώνει ένα παιδί στερώντας του τον πατέρα , κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ του νόμου, κρυμμένη πίσω από την βουλευτική της ασυλία θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ.

Επί χρόνια ζητάει η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον της για παραβίαση των όρων άσκησης της γονικής μέριμνας του 6χρονου γιου της από κοινού με τον πρώην σύζυγο της επιχειρηματία Π. Σ. που έχουν οριστεί με τις υπ’ αριθμ. 528/2005 & 9599/2005 αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών