ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.10

Πολιτικός θάνατος


Πολιτικός θάνατος

KAI τώρα, τι κάνουμε που όλοι ήσαν στο κόλπο και σχεδόν όλοι αμάρτησαν; «Κοινή συναινέσει» τα παλικάρια (και οι νιες), χωρίς ο ένας να κοιτάζει στα μάτια τον άλλο και, ντροπή μοιρασμένη μισή ντροπή. Κορώνες στο βήμα, κοκορομαχίες στο «γυαλί», αλλά στη δύσκολη ώρα της αποκατάστασης συγγενών και φίλων, μια γροθιά, ένα στόμα, μια φωνή.

ΜΕΧΡΙ και ο «πολύς» Πάγκαλος (ξανα)λέρωσε τη φωλιά του. Με τους «σεμνούς και ταπεινούς» να ξεσκίζονται σε προεκλογικούς διορισμούς και βολέματα συγγενών κάθε βαθμού και φίλων-ψηφοφόρων, εκβιαζόντων και εκβιαζομένων. «Κερδίσαμε; Συνεχίζεις διορισμένος και σε τρέφει και σε τρέφει το δημόσιο. Χάσαμε; Θα' ρθουν οι άλλοι και.κινδυνεύεις». Μόνο που οι άλλοι δεν είναι και τόσο.άλλοι. Στα ίδια αχνάρια, με τις ίδιες αντιλήψεις περί βολέματος ευνοουμένων μέσω διορισμού στο δημόσιο και μόνο στα νούμερα υστερούν. Ωστόσο, κάποιοι Άκηδες, Γιάννοι και Μαντέληδες στην κορυφή σαν.κερασάκια κάνουν το ΠΑΣΟΚ σαν ΠΑΣΟΚ να μη μοιάζει.

ΤΙ κάνουμε; Κάνουμε ΟΛΟΙ.πέτρα τις καρδιές και προχωράμε. Όχι με το ρόπαλο στο χέρι ή το εξάσφαιρο να σημαδεύει στο σταυρό της κεφαλής αμαρτωλών. Αυτά δεν λύνουν προβλήματα. Αρπάζουμε το φούμο και τους μαυρίζουμε! Με το αισθητήριό του έκαστος και χωρίς να περιμένει τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις(!;). Βουτάμε στο φούμο τους αμαρτήσαντες, τους πάμε σηκωτούς στα σπίτια (βίλες και ό,τι άλλο κέρδισαν με τον ιδρώτα τους), ανοίγουμε την τηλεόραση και τους υποδεικνύουμε από 'κει να παρακολουθούν τα πολιτικά μας πράγματα. Ακίνδυνοι πλέον και χωρίς δόντια να δαγκώσουν, είτε χέρια για να κλέψουν και να υπογράψουν διορισμούς. Και, βέβαια, χωρίς συγχωροχάρτι για ό,τι (δι)έπραξαν. Για μιαν αρχική τιμωρία τους μιλάμε. Με την πολιτική τους εξουδετέρωση (και τη λύτρωση μας), θα' ρθει και ο πολιτικό τους θάνατος.

ΝΑ στείλουμε το μήνυμα έγκαιρα. Οι «αμαρτωλοί» δεν έχουν θέση στη βουλή και η έδρα τους δεν ξανακάθεται σε κοινοβουλευτική έδρα. Και η ψήφος; Σε νέα πρόσωπα κι ίσως μας βγουν καλύτερα. Γιατί θα' χουν αλλάξει χαρακτήρα και ήθος πολιτικό; Όχι. Γιατί θα 'χουν δει τον βίαιο πολιτικό θάνατο εκείνων που αμάρτησαν.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: