ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.10

Πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το ασφαλιστικό των ένστολων

Συνταγματικές κρίθηκαν οι τροπολογίες

Συνταγματικές έκρινε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου τις τροπολογίες που επιφέρουν αλλαγές στα δικαιώματα συνταξιοδότησης των στρατιωτικών και των στελεχών στα σώματα ασφαλείας.

Με τις τροπολογίες προστίθενται έως και 10 χρόνια υπηρεσίας καθώς το όριο συνταξιοδότησης αυξάνεται στα 35 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας στα οποία θα προστίθενται και πέντε πλασματικά. Στη σύσκεψη της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, επικράτησε η άποψη ότι οι διατάξεις είναι συναφείς με τις αντίστοιχες που αφορούν στα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων.

e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια: