ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.10

Μαζική προσέλευση.....μαθητών


ΕΙΝΑΙ κύριος ο (κ). Πρέκας. Δεν πρόσβαλε κανέναν, κρατάει την αξιοπρέπεια του (το φρόνημά του δεν μας ενδιαφέρει) και είναι καλλιτέχνης. Ο Λαζόπουλος (σκέτο.) βάλθηκε να τον τρελάνει και, βέβαια, δεν θα το καταφέρει. Άλλα καταφέρνει και μπράβο του. Να ψυχαγωγεί με τους «10 Μήτσους», αλλά, σήμερα, να αισχρολογεί και μόνο. Ως σύγχρονος.Αριστοφάνης και δεν θα μας βγει σε καλό. Γιατί; Γιατί είναι αρκούντως παχύδερμο ο ίδιος κατά συνείδηση κι απέναντί του χαχανίζουν κυράτσες και αργόσχολοι, που του δίνουν κουράγιο. Προσκαλεσμένοι επί χρήμασι και με το αζημίωτό του, χωρίς να δίνουν πεντάρα για τον μαθητόκοσμο δίπλα τους.

ΒΡΕΘΗΚΕ διευθύντρια γυμνασίου να προτάξει ένα «απαγορεύεται» και την έκανε ρεζίλι. Δημόσια και με τον βαρύ οπλισμό του (μικρόφωνο, κάμερες, ακροαματικότητα). Ανοικτός, λοιπόν ο δρόμος για «μαθητών κατάβαση» στον μεγάλο διασκεδαστή με το ψυχανώμαλο «ρεπερτόριο». Για να μπουκώσει την παιδική περιέργεια με την αθυροστομία του ο αδίστακτος Λάκης, για να χορτάσουν ανήλικα, φεύγοντας ό,τι αισχρότερο από πλευράς ελληνικού λεξιλογίου, χωρίς φίλτρο και περιορισμό.

ΝΑ ξαναπάμε στον κ. Πρέκα; Στην κα Ντενίση; Δεν ψάξαμε το σώψυχο του Λαζόπουλου, δεν ψαχουλέψαμε την παραξενιά του (μόνο αυτήν;) να επιμένει μέχρι θανάτου. Κάτι κρύβει μέσα του και μακάρι να 'ναι το κίνητρό του η σάτιρα. Οι συναναστροφές του, οι παρέα του (χωρίς γυναίκα), η υπερβολική «αγάπη» του στα αλαλάζοντα αγοράκια, ο λαϊκισμός, το γλείψιμο στο ακροατήριο του. Και, βέβαια, το λάθος του κ. Πρέκα ήταν να το δείξει πως είναι πικραμένος και εξοργισμένος. Δεν το' παιξε.Λαζόπουλος που τον φτύνεις και το ρίχνει στην πλάκα. Ως πότε; Αύριο θα δοκιμαστούν τα νεύρα του. Τότε, που ξεχασμένος και στυμμένος, δεν θα' χει κουράγιο να προκαλεί χάχανα κι (ίσως) θα υποφέρει.

ΟΤΑΝ τα σχολεία λειτουργούσαν (πριν διαλυθούν), μια διάλεξη, μια καλή ταινία, ένας ταλαντούχος διασκεδαστής εμπλούτιζε τη γνώση και.εύφραινε την καρδία του μαθητόκοσμου. Σήμερα, «μορφώνονται» απ' τον Λαζόπουλο! Εν χορώ και με το απλωμένο πανό να μαρτυράει περήφανα την προέλευση των μικρών θυμάτων της απέραντης ασυδοσίας

Υ.Γ. Λάκη, ξανάγραψε τους «Μήτσους», ξαναγίνε κύριος, και θα σε ξαναγαπήσουμε.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: