ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.10

Σωκράτη, (μας) έδειξες το δρόμο


ΟΛΑ μαλάκωσαν και εκθηλύνθηκαν. Ούτε πάλη και παλικαριά στα «μαρμαρένια αλώνια», ούτε πεδία της τιμής, μάχες και ηρωισμοί, μπέσα και ανδρισμός. Σκοτίστηκε το μυαλό τους κι άρπαξαν το όπλο. Φόρεσαν το κράνος. (Θα' ταν πιο ρεαλιστές, αν δεν ξεχνούσαν και κάποια γυναικεία αξεσουάρ του.ανδρισμού τους οι δειλοί τρομοκράτες). Στο στόχαστρο της ανανδρίας τους ένας έντιμος δημοσιογράφος-σκληρό καρύδι και ανυποχώρητος στον αγώνα του. Όπως ο ίδιος τον εννοούσε κι έκανε κάποιους να τρέμουν, πριν αρπάξουν την πιστόλα. Έτσι δίνονται οι «αγώνες», στην εποχή μας της φτήνιας. Χωρίς ντροπή και τσίπα. Με την ευκολία της μάσκας και με τη δειλία να κινάει τα πόδια γοργοπόδαρων, πριν το σκάσουν τρομαγμένοι.
ΔΕΝ ήταν γνωστός για τα πλούτη του ο Σωκράτης. Ούτε για τις μεγάλες γνωριμίες-ασπίδα τριγύρω του. Κάτι απ' τον Σωκράτη της αρχαιότητα κουβαλούσε, πλήρωσε όπως εκείνος και απείρως βιαιότερα, χωρίς δίκες και κώνειο, αλλά με τη ιστορία να του αφιερώνει λίγες λέξεις, σε μια ταπεινή γωνιά της.
ΚΑΙ, βέβαια, δεν είναι ώρα για κρίση και κριτική της «ελευθερίας» των μπλοκ και της ασυδοσίας κάποιων δειλών που «εκφράζονται» ανώνυμα. Οι άνθρωποι γράφουν επώνυμα και υπογράφουν. Των «άλλων» ο λόγος και η γραφή μετράει όσο των σκουληκιών τα γλοιώδη υπό την γη. Ωστόσο, πρέπει να μπει μια τάξη κι ο καθένας με το (πραγματικό) ονοματάκι του κάτω απ' τα.αριστουργήματα είτε ορνιθοσκαλίσματά του.
ΚΑΙ πάμε στους «δημοσιογράφους» που.κατουριούνται μόνο με την είδηση. Δειλοί, ψοφοδεείς και μαζεμένοι. Μη ταράξουν τα νερά και δώσουν στόχο, μη φτάσει μήνυμα στην πόρτα τους και μείνουν απ' το φόβο. Κι έλεγε πρωί-πρωί το.ανθρωπάκι του «Μέγα» και το επαναλάμβανε. Να το περνούν καλά απ' το μυαλό τους, πριν πουν ή γράψουν κάτι οι δημοσιογράφοι. Προφανώς, για να μας λείψουν τα παλικάρια και να μείνουν οι «άλλοι». Σαν και του λόγου του. Με το αυτονόητο σαν είδηση, τη σιγουριά του στούντιο και χωρίς.πιστολιές να τους κόβουν τα ήπατα.

ΚΑΛΟ σου ταξίδι, Σωκράτη. Έδειξες το δρόμο στους δειλούς. Οι γενναίοι ποτέ δεν πεθαίνουν.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: