ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.7.10

ΡΕ ΕΠΙΚΥΨΗ-ΚΙΣΤΗ ΔΡΟΥΤΣΑ …. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ Κ@@ΛΟ …. ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ !

Μόλις έμαθαν οι τούρκοι αυτή την Δήλωση Δρούτσα έβγαλαν και άλλο πλοίο

Δρούστας: Το “Πίρι Ρέις” δεν θα μας εκτρέψει σε ανεξέλεγκτη κατάσταση

Τη θέση πως η Ελλάδα “δεν θα μπει σε ανεξέλεγκτη κατάσταση ούτε θα παρασυρθεί σε ένα διάλογο εκτός του πλαισίου που έχει επιλέξει” υπογράμμισε χθές 19-7-2010 ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημ. Δρούτσας, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την παρουσία του “Πίρι Ρέις” στο Αιγαίο. Ο Έλληνας αξιωματούχος παρατήρησε εξάλλου πως “γνωρίζουμε τις επιδιώξεις της Τουρκίας”, για να τονίσει ότι, “εδώ και μερικές βδομάδες, η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει συνθήκες έντασης, να οξύνει την κατάσταση στο Αιγαίο (κι εδώ περιλαμβάνω και την περιοχή του Καστελόριζου) αναμασώντας τις γνωστές θέσεις της που κινούνται εκτός της διεθνούς νομιμότητας (όπως ορίζεται από τη Σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας) και αμφισβητώντας κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, αλλά και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σήμερα το πρώι: Μετά το ερευνητικό σκάφος Πίρι-Ρέις που κόβει βόλτες και συνεχίζει τις σεισμολογικές έρευνές του στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ανατολικά του Καστελόριζου, σήμερα τα ξημερώματα έκανε την εμφάνισή του και δεύτερο σκάφος, το Τσεσμέ, στην περιοχή της Σαμοθράκης. Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ το Τσεσμέ πλέει 8 ναυτικά μίλια νότια της Αλεξανδρούπολης, ενώ όπως έγινε γνωστό συνοδεύεται από τουρκικό περιπολικό.

===================

Συμπέρασμα Γιάννης Παπαϊωάννου, : Θα είμαι σαφής για να το καταλάβουν όλοι.

Όταν πιάνουν τον κώλο της γυναίκας σου σε ένα μπαρ κύριε μου, δεν βγαίνεις να δηλώσεις παντού ότι “δεν θα μπεις σε ανεξέλεγκτη κατάσταση” διότι θα έρθει και άλλος με αντίστοιχες ορέξεις και στο τέλος δεν θα μπορείς να αντιδράσεις. Θα αναγκαστείς τελικά να αποσυρθείς.

Συγνώμη για το επιπεδο αλλά πηξαμε στα πτυχία και διπλωματικές σπουδές ενώ η τουρκία μας την βγαίνει πεζοδρομιακά.

==================================

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘ ΕΞΙΝ "ΕΠΙΚΥΨΗΣ"



Τετελεσμένες καταστάσεις είναι σαφές πλέον ότι προσπαθεί να δημιουργήσει η Άγκυρα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο καθώς όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του υπουργείου εθνικής Άμυνας το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Τσεσμέ» συνοδευόμενο από σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής στις 04:50 τα ξημερώματα εισήλθε σε περιοχή εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στα βόρεια της Σαμοθράκης ξεκινώντας σειρά ερευνών. Το σςκάφος κινείται τώρα μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Μαρώνειας.

Τα δύο τουρκικά σκάφη παρακολουθούνται από περιπολικό του Λιμενικού Σώματος (ΛΣ).

Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που η Τουρκία βγάζει τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Α. Μεσόγειο και πάντα σε περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας δύο ερευνητικά σκάφη ταυτόχρόνος.

Από το ΓΕΕΘΑ και το ΥΠΕΞ μέχρι στιγμής κρατάνε μυστική την είσοδο του «Τσεσμέ» σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο βόρειο Αιγαίο.

Η όλη μυστικότητα πλέον δημιουργεί ερωτήματα ως προς το αν έχουν υπάρξει «συμφωνίες κάτω από το τραπέζι» περί αποδοχής συνδιαχείρισης των φυσικών πόρων Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: