ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.10

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΠΡΟΚΑΛΕΙ" ΤΟ ΑΙΜΑ....ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΟΠΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Ο επικεφαλής του κατασταλτικού μηχανισμού της χώρας κ. Χρυσοχοίδης έχει αποδείξει, .....ανεξάρτητα της τύχης ή της εγνωσμένης τεχνοκρατικής του δομής στην δίωξη του κοινού εγκλήματος ή της τρομοκρατίας.. ...ότι έχει επιφέρει ουσιώδη αποτελέσματα όσον αφορά το έγκλημα της τρομοκρατίας.


Εκείνο όμως που ξενίζει ειδικά κατόπιν της τελευταίας επιτυχίας Χρυσοχοίδη στο μέτωπο της τρομοκρατίας με την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης του Επαναστατικού Αγώνα , είναι η "σωρεία" των τρομοκρατικών χτυπημάτων κατόπιν της σύλληψης των μελών του Ε.Α.

Ειδικά η βομβιστική τρομοκρατική επίθεση ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ (μια ανώνυμη προκήρυξη ανάληψης ευθύνης του τρομοκρατικού χτυπήματος) στην καρδιά της "δίωξης" και της "κεφαλής" του αντιτρομοκρατικού μηχανισμού η οποία είχε και έναν νεκρό αξιωματικό της ΕΛΑΣ σε συνδυασμό και με την περίεργη εμπλοκή της ΣΕΧΤΑΣ στην δολοφονία ΓΚΙΟΛΙΑ εγείρουν τον φυσικό τετραγωνισμό της σεναριολογίας-συνομωσιολογίας και επιπροσθέτως προκαλούν αποστρεφόμενες υποθέσεις οι οποίες όπως και να το κάνουμε εδράζονται σε ένα απτό υπόβαθρο ώστε αβίαστα να εκπορεύονται.

Η πορεία της κυβέρνησης η οποία έχει να αναδείξει στο διάβα της την εκνομία των θεσπισμένων νόμων της και το κουρέλιασμα του Ελληνικού συντάγματος αλλά και η προκλητική και περίεργη διαχείριση από την σκοπιά της των όποιων λαϊκών αντιδράσεων λόγω ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ βαπτίζοντας αυτές ως "ιδιώνυμο αδίκημα" δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια να μην προκαλέσουμε και θέσουμε το φυσικό ερώτημα που μας ταλανίζει εδώ και μερικές ώρες.

ΑΦΟΥ .... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ................

ΓΙΑΤΙ...................... ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ "ΑΙΜΑ"????????????????????????


ΣΤΑΧΥΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ "ΕΚΤΡΟΠΗ"
1. Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στο ΔΝΤ και την Τρόικα με την ψήφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
2. Ο «σεβασμός» του πρωθυπουργού στο Σύνταγμα φάνηκε από την απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για το πώς θα αντιμετωπίσει τις ενστάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου (ενός από τα 3 Ανώτατα Δικαστήρια της χώρας).
«Δεν είναι προφανές για ποιο λόγο το δικό μας Σύνταγμα θα μπορούσε να εμποδίζει κάτι πολύ λογικό, το οποίο ισχύει σε πολλές άλλες χώρες».
3.Επίθεση στο ΚΚΕ που εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός για τις κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά και τη γενικότερη στάση του κόμματος απέναντι στα κυβερνητικά μέτρα έδωσε συνέχεια με τη δήλωσή του ότι το ΚΚΕ δεν στρέφεται κατά της κυβέρνησης αλλά ότι στρέφεται «εναντίον των εργαζομένων, της κοινωνίας, της ίδιας της χώρας». Τη σκυτάλη των επιθέσεων στο ΚΚΕ παρέλαβε ο γνωστός για την αμετροέπειά του αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενώ είχε προηγηθεί ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνης Γεωργιάδης που χαρακτήρισε το ΚΚΕ εγκληματικό κόμμα: «το ΚΚΕ εγκληματεί και όποιος εγκληματεί είναι κακοποιός» είπε χαρακτηριστικά καλώντας την κυβέρνηση να λάβει σκληρά μέτρα αντιμετώπισης των κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ.
4.Ο Πάγκαλος πιστό σκυλί σήμερα του Παπανδρέου έσπευσε να υπερκεράσει τον αρχηγό του δηλώνοντας πως το ΚΚΕ διψάει για αίμα: «είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό».
5.Ο Προδότης των ΊΜΙΑ και ο Κουκουλοφόρος καταδότης του Οτσαλάν δεν έμεινε εκεί συνέχισε :"Υπάρχουν ήδη 4 νεκροί και εννοώ τον Βασιλάκη τον υπασπιστή του Μ. Χρυσοχοΐδη και τα θύματα της Marfin, μόνο που αυτά τα θύματα δεν ήταν από την πλευρά που ήθελε το ΚΚΕ" είπε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόσθεσε πως: " η ιδεολογία του ταξικού μίσους είναι ενιαία. Ξεκινάει από την κ. Παπαρήγα και φτάνει στον δολοφόνο της γειτονιάς μας".
6.ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Όλα τα ανωτέρω είναι η "τούρτα" ..........το ντεκόρ της θα το συμπληρώσει το "κερασάκι"....

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ (ΑΡΘΡΟ 14 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ....... ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!! ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ BLOGS

Δεν υπάρχουν σχόλια: