ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.10

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΑΡΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ . Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ


Είναι πέρα από βέβαιο ότι η "τέταρτη" εξουσία ηττήθηκε πανηγυρικά στην υπόθεση Σάλα και της Φαλιρισμένης Πειραιώς η οποία για να σωθεί έκανε μια προπετασματική πρόταση δήθεν για την "Σωτηρία του Τραπεζικού συστήματος " με την συνχώνευση αντί πινακίου φακής της Αγροτικής Τράπεζας και του ΤΤ
Η πανηγυρική ήττα συνίσταται στο ότι τα γνωστά Παπαγαλάκια της δημοσιοκαφρίλας οι οποίοι είναι υπάλληλοι του συστήματος των διαπλεκόμενων μεγαλοεκδοτών και εργολάβων του κράτους αλλά και μεγαλοδημοσιογράφοι εκδότες τύπου Χατζηνικολάου "άναψαν" του μεγάλους πολυελαίους για να παιανίσουν διθυραμβικά την ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ-ΑΠΑΤΗ του ανθρώπου και Τραπεζίτη Σάλα....προς εξαργύρωση των ολοσέλιδων διαφημίσεων της ΠΕΙΡΑΙΩΣ στις φυλλάδες αλλά και στα κανάλια τους.
Οι νταβατζήδες του κράτους με σύμμαχους τους αργυρώνητους δημοσιοκάφρους τα βρήκαν μπαστούνια από την αντίδραση της κοινωνίας των πολιτών και τα blogs που αποκάλυψαν τις διαθέσεις Σάλα αλλά και κατήγγειλαν τους γνωστούς παραπλανητές της κοινής γνώμης.
Η Πειραιώς μέσω της διαφήμισης έχει εξαγοράσει τους πάντες εκ των εφημερίδων και των καναλιών. Επίσης το ίδιο το κράτος και η παρούσα κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από το "πωλητήριο" αποδεχόμενη την πρακτική των νταβατζήδων που εξακολουθούν να απομυζούν πάνω στις πλάτες της ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση ΓΑΠ υιοθέτησε και ασπάστηκε την νεοφιλελεύθερη πολιτική της δεξιάς κάνοντας την πράξη ,επόμενο ήταν λοιπόν να ακολουθήσει και την πεπατημένη του εκπέσαντος "συστήματος Ρουσόπουλου" με τους γνωστούς νταβατζήδες .

Ο ΓΑΠ ακολουθεί τα ίδια βήματα και τις πρακτικές του προκατοχο του Καραμανλή!!
Φυσικό επόμενο θα είναι ... η ΠΤΩΣΗ του

Δεν υπάρχουν σχόλια: