ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.10

Καπανδρίτι: Οσα δεν αποκάλυψε κανένα μέσο ενημέρωσης για την πυρκαγιά...


Γράφει η Πόπη Σουφλή

Ο εφιάλτης του πύρινου ολέθρου, ξανακτύπησε αυτή τη φορά στο Καπανδρίτι και τον Βαρνάβα, ξυπνώντας μνήμες από την τραγωδία του Αυγούστου 2009.
Το ΕΓΚΛΗΜΑ, αναμενόμενο, απ’ όλους εμάς, που πριν ένα χρόνο περίπου ζήσαμε εφιαλτικές ώρες, με τις φλόγες να κατακαίνε το Γραμματικό, τον Βαρνάβα, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη, την Πεντέλη, το Πικέρμι, την Πάρνηθα και την Πεντέλη….
Τότε, που το ΕΓΚΛΗΜΑ, ξεκίνησε από τον χώρο του ΧΥΤΑ, με τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, να… φροντίζουν τα μηχανήματα του «εθνικού εργολάβου». Υπάρχουν μαρτυρίες και καταγγελίες γι αυτό.
Και τότε, «βρέθηκε» ένας ηλικιωμένος ως … δράστης του τεράστιου οικολογικού εγκλήματος. Έτσι όπως «βρέθηκε» μια … γριούλα για το άλλο ΕΓΚΛΗΜΑ του 2007 στην Ηλεία. Εκεί, που η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, είχε και εβδομήντα οκτώ νεκρούς.
Είδατε μέχρι σήμερα κάποιους να πληρώνουν γι αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ στην Ηλεία; ΚΑΝΕΝΑ!
Το μόνο που έμεινε, ήταν ένας...
απέραντος πόνος γι αυτούς που έχασαν τόσο τραγικά τους δικούς τους ανθρώπους, χαμένες περιουσίες, απίστευτη οικολογική καταστροφή και σενάρια… Πολλά σενάρια που έδειχναν τους «πραγματικούς ενόχους». Μόνο που αυτοί οι «πραγματικοί ένοχοι», δεν θα πληρώσουν ΠΟΤΕ. Γιατί αυτή η τεράστια καταστροφή, είχε συγκεκριμένη αιτία. Τεράστια πολιτικοοικονομικά συμφέροντα.
Είδατε κάποιον να πληρώνει για το ΕΓΚΛΗΜΑ του Αυγούστου του 2009 στην Βορειοανατολική Αττική; ΚΑΝΕΝΑΝ!
Κι εδώ υπήρχαν οι «πραγματικοί ένοχοι». Και έχουν ονοματεπώνυμο και ιδιότητα.
ΧΥΤΑ! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Και ΜΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ που ήρθε την … κατάλληλη στιγμή. Γιατί κι αυτή η τεράστια καταστροφή, είχε συγκεκριμένη αιτία.
Τεράστια πολιτικοοικονομικά συμφέροντα.
Και σήμερα, μια ακόμη μεγάλη οικολογική καταστροφή.
«Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα η … ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ μένει…»
Κι αξίζει να αναρωτηθεί κανείς,: «Είναι τόσο ανίκανοι οι κυβερνώντες; Τόσο εγκληματικά απαθείς και άχρηστοι»; Προσωπικά, δεν το πιστεύω… Όπως δεν το πιστεύουν και χιλιάδες, εκατομμύρια πολίτες αυτής της δύσμοιρης χώρας, που είχε και εξακολουθεί να έχει την ατυχία να κυβερνάται από ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
«Κάποιοι, τρίβουν τα χέρια τους»…
Μια ονειρεμένη διαδρομή, αυτή μεταξύ του Γραμματικού και του Βαρνάβα, με τα αιωνόβια πλατάνια και την πυκνή βλάστηση, δεν υπάρχει πια.
Όπως δεν υπάρχει το υπέροχο τοπίο στο Μικροχώρι και στο Μετόχι στο Καπανδρίτι.
Αποκαλύφθηκαν όμως οι βίλες των επωνύμων… Εκεί που το Δασαρχείο, δίνει άδειες, γιατί … δεν υπάρχει «δασική έκταση». Υπάρχει όμως «δασικό», εκεί που υπάρχουν οι πτωχοί και οι πολίτες ΓΑΜΑ κατηγορίας.
Εισαγγελική παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ελένη Ράικου. Την έρευνα, ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας πρωτοδικών κ. Δημήτρης Γκύζης, ο οποίος πήρε εντολή να διερευνήσει αν οι φωτιές, οφείλονται σε αμέλεια ή σε πρόθεση.
Ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Απόστολος Γεροκώστας, άφησε σαφείς αιχμές, ότι «το περιστατικό, δεν είναι τυχαίο».
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Γι αυτό και το blog attikanea, κάνει μια αποκλειστική αποκάλυψη.
Η τεράστια πυρκαγιά του Αυγούστου του 2009 στην Βορειοανατολική Αττική με τα γνωστά τραγικά περιβαλλοντικά αποτελέσματα, είχε ως αποτέλεσμα, την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, να αποφασίσει την αγορά συστήματος πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης, προκειμένου να αποτραπεί μια νέα τραγωδία.
Σε ποια εταιρεία, ανατέθηκε η αγορά αυτού του συστήματος πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης;
Γιατί δεν λειτούργησε το σύστημα αυτό, στην πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στο Καπανδρίτι, στον Βαρνάβα και στον Κάλαμο;
Πόσο αγοράστηκε το σύστημα αυτό; Πόσο στοίχισε στον φορολογούμενο πολίτη;
Είχε η εταιρεία που επελέγη, τις προϋποθέσεις και τα standards για να πάρει το έργο;
Ποια είναι η σχέση του υπεύθυνου της εταιρείας με το «δεξί χέρι» του Νομάρχη Ανατολικής Αττικής;
Η Διαχειριστική Αρχή, ζητά πίσω τα χρήματα;
Η διευθύντρια της Νομαρχίας είναι μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης;
Πώς είναι δυνατόν η σύζυγος, να αξιολογεί το προϊόν του συζύγου της;
Παρακρατήθηκαν χρήματα που έπρεπε να δοθούν σε εργολάβο για δημοτικό έργο, προκειμένου να πληρωθεί προκαταβολή στον προμηθευτή;
Μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο, όχι μόνο για το ποσόν του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ, όσο για το γεγονός, ότι το έργο της δορυφορικής παρακολούθησης δεν λειτούργησε.
Θα πάνε κάποιοι φυλακή γι αυτό;
Ή θα ισχύσει αυτό που κατήγγειλε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, ότι «η Δικαιοσύνη δεν έστειλε ποτέ κανέναν επώνυμο στην φυλακή»;
Η Νομαρχιακή Σύμβουλος Χριστιάνα Φράγκου, είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή το σκάνδαλο αυτό. Ποτέ δεν πήρε απάντηση από τον Νομάρχη.
ΣΤΟΝ SKY Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΛΗΣ
Στον ραδιοφωνικό σταθμό του SKY, κατέθεσε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για το «σύστημα πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης» η δημοσιογράφος Πόπη Σουφλή.
Τις καταγγελίες της, επιβεβαίωσε με παρέμβασή του στο ραδιόφωνο του σταθμού, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Νομαρχίας, Θανάσης Μπαλής, ενώ θεωρείται βέβαιο, ότι τα στοιχεία των καταγγελιών τους, θα βοηθήσουν τα μέγιστα το έργο της Δικαιοσύνης.
Το ερώτημα όμως είναι, αν θα αποδοθούν ευθύνες και σε ποιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: