ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.10

Όλα είχαν προ πολλού σχεδιαστεί."Η τοποθέτηση στο επικρατείας των αρχιερέων του νεοφιλελευθερισμού, προσδιόριζε την πορεία του ΠΑΣΟΚ ..."


Γράφει η Ιδεοπηγή.

Την εποχή Σημίτη, όσοι μιλούσαμε για ταύτιση του ΠΑΣΟΚ με τους νεοταξίτες, μας έλεγαν κομμουνιστές ή γραφικούς. Φυσικά, απ’ όσους μας κατηγόρησαν τότε, κανένας σήμερα δεν έχει την παλικαριά να μας ζητήσει συγνώμη. Όλοι λούφαξαν στη σιγουριά της «καρέκλας» και απολαμβάνουν το φραπέ τους στο κολωνάκι. Εμείς τραβάμε τα βάσανα του Ιώβ. Δεν θελήσαμε να εξαργυρώσουμε τα πιστεύω μας με θεσούλες και γλείψιμο αρχόντων για αποκατάσταση. Τώρα μας κατηγορούν ότι γκρινιάζουμε γιατί μείναμε στην «απ’ έξω».
Την εποχή του «κουρασμένου» και «μουγκού» όταν καταγγέλλαμε την ισχνή νεοφιλελεύθερη μειοψηφία της ΝΔ για πράξεις και παραλείψεις, μας κατηγορούσαν ότι ανήκουμε στο ψεύτο-ιδεολόγημα της λαϊκής δεξιάς. Πάλι οι καρεκλοκένταυροι δεν έκαναν αυτοκριτική και δεν ζήτησαν, τουλάχιστον συγνώμη, απ’ τους Έλληνες πολίτες για την καταστροφή. Είμαστε γι’ αυτούς οι γκρινιάρηδες μη βολεμένοι.
Ας διαλέξουν τι επιτέλους είμαστε.
Η νεοφιλελεύθερη και νεοταξική σημερινή πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν έγινε σε μια νύχτα. Τα σημάδια υπήρχαν για όσους κοιτούν κάτω απ’ τα καλύμματα.
Η τοποθέτηση στο επικρατείας των αρχιερέων του νεοφιλελευθερισμού, προσδιόριζε την πορεία του ΠΑΣΟΚ αν γινόταν κυβέρνηση. Εμείς το επισημάναμε. Μας είπαν τρελούς. Γίνεται για ανακοπή της διαρροής προς τη ΝΔ μας έλεγαν. Σήμερα αλήθεια τι λένε;;;;;;;
Στην πολιτική πρέπει να βλέπεις βαθιά μέσα στα γεγονότα και να τα ερμηνεύεις σωστά.
Τελικά απ’ όσα μας προσάπτουν τίποτε δεν είμαστε απλώς έχουμε την τόλμη να σκεφτόμαστε ελεύθερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: