ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.10

H Αμερικάνικη Σέχτα Επαναστατών πίσω από τον φόνο του Γκιόλια. Άρα δεν πρόκειται για ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ αλλά για επίλυση ιδεολογικών διαφορών!

Τι πρέπει να κάνουμε τώρα όσοι από εμάς δεν βλέπουμε τις επιλεγμένες ειδήσεις των μεγαλοπρομηθευτών του Δημοσίου;
Να προσποιηθούμε ότι η μπουρδολογία που θα περιλαμβάνεται στην προκήρυξη της Σέχτας θα δικαιολογήσει τον φόνο ενός νεαρού πατέρα που ήταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ενάντια στο σύστημα ... ως επαναστατική πράξη;;;
Θα ισχυριστούν προφανώς ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο από αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα.
Πρόκειται για ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ συμβόλαιο ...όπως ΟΛΕΣ οι εκτελέσεις των δήθεν "τρομοκρατικών" ομάδων. Δεν ήταν έκπληξη το ότι ο Γκιόλιας που ξεγλιστρούσε από το σύστημα με τη βοήθεια της Google, και είχε καταφέρει θανάσιμο πλήγμα στις εφημερίδες των νταβατζήδων ... βρήκε τον θάνατο από χέρι "επαναστάτη" από αυτούς που ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ τις εφημερίδες των νταβατζήδων.
Και τους "επαναστάτες" πρέπει κάποιος να τους ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΔΡΑ και επιπλέον να τους ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ότι θα χαθούν τα ίχνη τους. Kι ας ξεσήκωσαν ολόκληρη γειτονιά με τον συναγερμό και τους πυροβολισμούς ενάντια στον άτυχο Γκιόλια.
Ακούσαμε προφορική μαρτυρία γειτόνισσας να μιλάει για ΜΑΥΡΗ mercedes που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν ΠΡΙΝ ακόμα εντοπιστεί το καμμένο αυτοκίνητο.(FLASH96 -19 IOYΛ το μεσημέρι).
Νωρίς το πρωί και στο fimotro αναφέρθηκε μία MERCEDES ως αυτοκίνητο των δραστών.

Τώρα που βρήκαν ένα παραπλανητικό καμμένο Honda Civic ... να περιμένουμε ότι σταματούν οι έρευνες για την παρουσία μαύρης mercedes στον τόπο του εγκλήματος;
Κι έξω από τη γιάφκα του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, οι γείτονες έβλεπαν μεγάλα πανάκριβα αυτοκίνητα που δεν "κολλούσαν" στιλιστικά με την καλύβα του Μαζιώτη αλλά ... δεν βαριέσαι. Οι "ένοχοι" είναι μέσα και δεν πρόκειται να μιλήσουν για να βγουν μία μέρα ζωντανοί με κάποια χαριστική μείωση της ποινής.
Το σύστημα , φορώντας στολές αστυνομικών φρόντισε να εισβάλλει στο σπίτι του μπατίρη Γκιόλια κάτι που δεν θα έκανε ποτέ στην περίπτωση του Καραβέλα , του Άκη, του Μάκη ή του Λαλιώτη.
Κι επειδή αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να κλείσει το ΤΡΩΚΤΙΚΟ ... το σύστημα φόρεσε τις στολές των "ιδεολόγων κι αυθόρμητων επαναστατών" για να ...τελειώνει μια κι έξω με το "πρόβλημα" της ανεξέλεγκτης ενημέρωσης.
Τα χιλιάδες ψέμματα των πρακτόρων στα μεγάλα κανάλια που στήριξαν όλους τους πολέμους των ΗΠΑ... ΔΕΝ ενόχλησαν ποτέ τους αυθόρμητους "επαναστάτες".
Μερικές καυτές αλήθειες στο ΤΡΩΚΤΙΚΟ και πέφτουν 17 σφαίρες.
Είναι αυτοί οι "επαναστάτες" που εμπιστεύονται ΜΟΝΟΝ την "αναρχική" ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-NEW YORK TIMES και ΤΑ "αναρχικά" ΝΕΑ-NATIONAL GEOGRAPHIC για τις προκηρύξεις τους.
Εμπιστεύονται μόνο τον Soros ως χορηγό χιλιάδων δολαρίων σε μετρητά ή υπολογιστές ... ενώ ο μεγαλύτερος εχθρός τους ... έχει ψιλικατζίδικο στην Πατησίων.
Είναι οι "επαναστάτες" που βρίσκουν δικαιολογία να χτυπήσουν το ΑΛΤΕΡ , την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τον ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ αλλά ΟΧΙ τους δημοσιογράφους των 100.000 ευρώ μηνιαίως.
Όχι τις εφημερίδες των μεγαλο-εργολάβων, όχι τις βίλες όλων όσων κατέκλεψαν το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων...οδηγώντας τη χώρα σε χρεοκοπία. Εν μέσω κρίσης οι "επαναστάτες" είχαν προκαλέσει καταστροφές 200.000.000 ευρώ σε μικρά μαγαζιά. Τυχαίο;
Άλλωστε , όπως δίδαξε ο Soros, γίνεται να είσαι ΚΛΕΦΤΗΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ και ... αριστεριστής ταυτόχρονα.
Γίνεται να είσαι αντιπρόσωπος του ΝΑΤΟ και των Αμερικανικών συμφερόντων και παράλληλα να αυτο-χαρακτηρίζεσαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ και θαυμαστής του Τσε-Γκεβάρα.

Μέχρι κι ο Μάκης, των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, είχε γίνει από την εκπομπή του ο μεγαλύτερος διαφημιστής της 17ΝΟΕ-CIA αποδεικνύοντας ότι τα πάει ΜΙΑ ΧΑΡΑ με τους συγκεκριμένους κύκλους που δούλεψαν σκληρά για την ταχύρρυθμη αμερικανοποίηση της χώρας.
Το έχουμε ξαναπεί ότι η "επανάσταση" είναι μία στολή που αποφέρει χρήμα και δόξα σε μία Ελλάδα υπνωτισμένη από το μπαράζ προπαγάνδας των ΜΜΕ. Δεν είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ οι συλληφθέντες "επαναστάτες" μένουν στα Βόρεια Προάστια και δεν έχουν γράψει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους. Και η προσωποποίηση της θεσμικής "επανάστασης" όπως ο Αλέξης Τσίπρας ...ομοίως ... ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με το μεροκάματο του μέσου Έλληνα.
Ο Γκιόλιας έπαιξε πραγματικά ριψοκίνδυνα. Κάτοχος ενός διθέσιου Smart και με διασυνδέσεις που του εξασφάλιζαν μετά βίας ένα μεροκάματο ... έβαλε εναντίον όλων και κυρίως όλων των ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ που οι πολιτικοί αποκαλούν ... σοβαρούς Προμηθευτές τους Ελληνικού Δημοσίου. Μέχρι και αγωγή 500.000 ευρώ τόλμησε να κάνει στον πρώην εργοδότη του...εν καιρώ κρίσης . Ένα συμβόλαιο θανάτου μπορεί να κοστίζει μόλις το 1/10 αυτού του ποσού.
Η επισκεψιμότητα τον μέθυσε και τον παραπλάνησε. Αισθάνθηκε πασίγνωστος και παντοδύναμος. Εκείνο το παιχνίδι ... "είναι ... δεν είναι" διαχειριστής του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ για να αποφύγει την οικονομική του εξόντωση ... δεν ήταν αρκετό να τον γλιτώσει από τη φυσική του εξόντωση.
Ίσως να πίστεψε ότι εάν του συνέβαινε το παραμικρό ... οι Έλληνες θα έβγαιναν στους δρόμους και ότι θα έπεφτε ακόμα και η κυβέρνηση. Κι όμως τίποτα από αυτά δεν συνέβη και ούτε θα συμβεί.
Μπορεί για τον άγνωστο κι ακίνδυνο Αλέξη Γρηγορόπουλο να γράφτηκαν χιλιάδες δακρύβρεχτα και επαναστατικά κείμενα αλλά για τον Σωκράτη Γκιόλια που προκάλεσε ΜΕΤΡΗΣΙΜΕΣ ζημιές στους νταβατζήδες ... είχε προετοιμαστεί το έδαφος στους κύκλους των "αυθόρμητων" επαναστατών.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι "κληρονόμοι" του Τσε Γκεβάρα διαβάζουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-NEW YORK TIMES και βλέπουν το αναρχικό MEGA channel με τους επαναστάτες όπως η Τρέμη, ο Τσίμας, ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Οικονομέας , η Σπυράκη κι ο Καμπουράκης. Αυτή είναι η ειδησεογραφία που προωθεί η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-New York Times.
Κι αν οι Έλληνες είχαν βγει στους δρόμους για τον Αλέξη... δεν ήταν ΟΥΤΕ τυχαίο γεγονός, ούτε ...αυθόρμητο. Υπήρχε προετοιμασία, δικτύωση, χρηματοδότηση και "τυχαία" διαφήμιση - προώθηση από ΟΛΑ τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι Αμερικάνοι. Εφημερίδες που ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας έδειξαν τη φωτογραφία της ΣΦΑΙΡΑΣ που σκότωσε τον Αλέξη..."έκλαιγαν" νυχθημερόν για το "φασιστικό" κράτος.

Ο όχλος που επισκέπτεται τα blog life-style θέλει απλά αίμα και δράση. Και δεν δίνει μία εάν το αίμα είναι του μονομάχου ή του Καίσαρα. Αρκεί να μην είναι ... το δικό του αίμα.
Δεν καταλάβαμε ποτέ τι ήθελε να πετύχει ο Σωκράτης Γκιόλιας από αυτό το ανεξήγητο κυνήγι της επισκεψιμότητας και ίσως να μην μάθουμε ποτέ τι πέτυχαν αυτοί που πλήρωσαν για τη δολοφονία του.
Τα μαθήματα που έδωσαν οι Αμερικάνοι στους Σέρβους και τους Ιρακινούς και οι Ισραηλινοί στους Παλαιστίνιους και τους Τούρκους ακτιβιστές ... είναι συγκεκριμένα και αυστηρά. Βρέθηκες στον δρόμο μας ... σε πήρε και σε σήκωσε.
Το δίλημμα μας παραμένει:
να ζήσουμε ταπεινά και προσποιούμενοι ότι είμαστε ελεύθεροι ή να πολεμήσουμε έναν εξαρχής χαμένο πόλεμο για την ελευθερία;

Ένα παλιό ηχητικό για το αρχείο σας:

ΤΕΛΟΣ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: