ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.7.10

Αττίλας ΙΙ


ΜΕ τις συμφωνίες του Λονδίνου και της Ζυρίχης υπήρξε η «νομική» βάση για να επέμβουν στο νησί οι Τούρκοι. Μόνοι τους, είτε με μιαν ακόμα ή και οι τρεις εγγυήτριες δυνάμεις. Ο Αττίλας προτίμησε.μόνος. Με τη βαρβαρότητα της Ανατολής στη σημαία με την ημισέληνο να κυματίζει σε πόλεις που έκλαιγαν και σε χωρία που μαυροφορέθηκαν.

ΩΣΤΟΣΟ, πέρα απ' τις συμφωνίες και τη «βάση», χρειάστηκε η αφορμή. Με «προσωρινές» βαρβαρότητες Ελληνοκυπρίων, για να προκαλέσουν τα αντίποινα των Τουρκοκυπρίων και την εισβολή των Τούρκων. Ο Σαμψών με τα.παλικάρια του πήρε απάνω τη «δουλειά». Οι της ψευδεπίγραφης ΕΟΚΑ Β' δήθεν συνέχεια της παλιάς που έβγαλε ήρωες (δι)έπραξαν ό,τι μπορούσαν. Προδότες και μίσθαρνα όργανα βρίσκονται παντού και πάντα. Φτάνει να προβλέπονται απ' το σχέδιο που εκπονήθηκε μακριά (Αθήνα-Χούντα-Ιωαννίδης) και το εμπνεύστηκαν υπερπόντιοι «Σύμμαχοι κλπ΄» (διάβαζε Αμερικανοί).

ΟΤΑΝ το στήθηκε το σκηνικό και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, ξεκίνησε για.περίπατο ο Αττίλας. Με τη χούντα της Αθήνας να κηρύσσει την επιστράτευση της σύγχυσης και των άοπλων επίστρατων απέναντι σε πάνοπλους Τούρκους. Και, βέβαια, αυτό κάτι μας θύμισε, ως απογόνους των προδομένων ηρώων του ελληνικού στρατού στη Μ. Ασία. Τη χαμένη υπόθεση, όταν οι «σύμμαχοι» (εδώ.Αμερικάνοι) σε έχουν εγκαταλείψει και βοηθούν τον αντίπαλο. Πίσω απ' την πλάτη σου και με τη δικιά σου «ηγεσία» δικιά τους.

ΚΑΙ γέμισε η Κύπρος δάκρυα και αίμα. Με την ελλαδική χούντα να 'χει «εκμετρήσει το ζην» και τους δικτάτορες να' χουν εκπληρώσει την αποστολή τους. Με τον λεγόμενο Φάκελο της Κύπρου κλειστό, ως που να φύγει απ' τη ζωή κι ο τελευταίος εμπλεκόμενος στη μεγάλη προδοσία. Από τότε, η Κύπρος ανασαίνει στον ρυθμό που της επιβάλλουν οι εισβολείς και υπαγορεύουν οι μακρινοί μας «Φίλοι, Σύμμαχοι και Προστάτες».

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτη η πληγη
στο σωμα της πατριδας
ακομη σταζει αιμα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ