ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.11

Κατώτερη σύνταξη 350 ευρώ και στα 67 έτη θέλει η τρόικα

Χρειάζονται νέα μέτρα και παρεμβάσεις-σοκ προκειμένου να διατηρηθεί η χρηματοδότηση των ταμείων στο 1,2% του ΑΕΠ μέχρι το έτος 2060 σύμφωνα με την τρόικα. Νέα μέτρα-σοκ για εκατομμύρια ασφαλισμένους και συνταξιούχους. Η νέα δανειακή σύμβαση περιλαμβάνει: Περαιτέρω μειώσεις των συντάξεων κατά 20%. Θέσπιση ενιαίας κατώτατης σύνταξης σε όλα τα Ταμεία, που δεν θα υπερβαίνει τα 350 ευρώ και ανώτερης, που δεν θα ξεπερνά τα 2.000 ευρώ. Ενσωμάτωση όλων των ασφαλιστικών ταμείων στο ΙΚΑ και ενοποίηση των επικουρικών. Σύμφωνα

με ασφαλείς πληροφορίες της «Ι», οι δανειστές μας θεωρούν ότι οι πρόσφατες αλλαγές στο ασφαλιστικό, που έγιναν με τον νόμο Λοβέρδου, «δεν επαρκούν». Ως αιτία, αναφέρουν τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η υψηλή ανεργία, που έχει ως αποτέλεσμα την υστέρηση εσόδων από το σύστημα, ύψους 1,3 δις ευρώ.
Πηγή: isotimia

Δεν υπάρχουν σχόλια: