ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.11

ΔΣΑ : «Προσπάθεια χειραγώγησης των δικαστών» - Σφοδρή επίθεση της Αριστεράς


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το «χαράτσι». Ως «προσπάθεια χειραγώγησης  των δικαστών», και ως  «προκλητικά ωμές παρεμβάσεις»  του υπουργού Οικονομικών, καταγγέλλουν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ο ΣΥΡΙΖΑ, τη δήλωση του ΥΠΟΙΚ, περί αναρμοδιότητας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας  σε δίκη για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων. Το ΚΚΕ, μιλά για επιβεβαίωση του «κυβερνητικού εκβιασμού» και καλεί τους πολίτες να αρνηθούν να πληρώσουν 

το «παράνομο χαράτσι». Για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και προσπάθεια χειραγώγησης των δικαστών κατηγορεί ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννης Αδαμόπουλος το υπουργείο Οικονομικών. Τονίζει ότι μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, το υπουργείο Οικονομικών «έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών», προαναγγέλλοντας μάλιστα παρέμβαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ... «προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες»».
Προσθέτει ότι το υπουργείο Οικονομικών «εγκαλεί τη δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας για έκδοση προσωρινής διάταξης καθ' υπέρβαση δήθεν της αρμοδιότητας των πολιτικών δικαστηρίων, τη στιγμή κατά την οποία το ίδιο υπερβαίνει διά των λεγομένων του το ρόλο του και τις αρμοδιότητές του ως οργάνου της εκτελεστικής εξουσίας, παρεμβαίνοντας στη λειτουργία της ανεξάρτητης -κατά το Σύνταγμα- Δικαιοσύνης».
Ο πρόεδρος του ΔΣΑ καταγγέλλει ότι  το υπουργείο Οικονομικών «επιχειρεί άνευ οποιουδήποτε νομικού ερείσματος και ύπαρξης ιεραρχικής εξάρτησης να υποκαταστήσει στη θέση των μόνων αρμόδιων για την εφαρμογή και ερμηνεία των νόμων δικαστηρίων το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ως δήθεν αρμόδιο να αποκαταστήσει την, κατά τους ισχυρισμούς του, διαταραχθείσα ισορροπία που επέφερε η ως άνω απόφαση.
Περαιτέρω, καταφανής είναι η πρόθεση της εκτελεστικής εξουσίας να χειραγωγήσει τους δικαστικούς λειτουργούς που θα επιληφθούν αντίστοιχων υποθέσεων στο μέλλον, στην αγωνιώδη προσπάθειά της να αποφύγει τη διά της δικαστικής οδού ανατροπή των κοινωνικά άδικων και ανάλγητων εισπρακτικού και μόνο χαρακτήρα πολιτικών της», υπογραμμίζει ο κ. Αδαμόπουλος και καταλήγει με τη φράση: «Η δυνατότητα του πολίτη να προσφύγει στα δικαστήρια για την προστασία των δικαιωμάτων του αποτελεί κατοχυρωμένο δικαίωμα και δεν τίθεται υπό καμία διαπραγμάτευση». Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ εμμένει στο κάλεσμα για άρνηση πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων από τους πολίτες και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Η απειλή ότι θα κόψει το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν το εξοντωτικό χαράτσι είναι καθ’ όλα παράνομη και αντιδραστική. Το πόσο εξωφρενικός είναι ο κυβερνητικός εκβιασμός καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι χαρακτηρίζει τα δικαστήρια που δικάζουν με τους δικούς της νόμους αναρμόδια να κρίνουν τη νομιμότητα διακοπής του ρεύματος». Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι «οι μεθοδεύσεις του αντιπροέδρου της μνημονιακής συμμαχικής Κυβέρνησης σχετικά με την υπόθεση του ειδικού τέλους για τα ακίνητα, είναι επικίνδυνες. Οι προκλητικά ωμές παρεμβάσεις του, που καταλύουν τη θεμελιώδη αρχή της διάκρισης των εξουσιών και τις βασικές αρχές του αστικού κράτους δικαίου, ανοίγουν δρόμους αντιδημοκρατικής και αντισυνταγματικής εκτροπής. Προϊδεάζουν για Κράτος Εκτάκτου Ανάγκης. Κάνουμε έκκληση στο νομικό κόσμο και όλους τους κοινωνικούς φορείς να κινητοποιηθούν άμεσα ώστε με τη δράση τους να σταματήσουν αυτό τον αντιδημοκρατικό κατήφορο.
Η κυβέρνηση με τις ενέργειες αυτές και με τις απειλές εναντίον των Δημάρχων που στέκονται στο πλευρό των δημοτών τους, δείχνει τον πανικό της μπροστά στο ενωτικό, μαζικό και δυναμικό κίνημα ενάντια στο βάρβαρο, αντισυνταγματικό χαράτσι της ΔΕΗ. Καλούμε για μια ακόμη φορά τον υπουργό και την κυβέρνηση του μνημονίου, να αποσύρουν ΤΩΡΑ το άδικο αυτό μέτρο».
Πηγή: eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια: