ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.11

ΝΔ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΟΧΙ




Κύριε Πάνο
το ότι σας διέγραψαν σημαίνει ότι εσείς είστε ο σωστός και αυτοί είναι λάθος.

Η ΝΔ είναι το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που με προσωπική εντολή του το 1975 πολτοποίησε τα αρχεία εγκληματιών πολέμου, δηλαδή ο ίδιος διέπραξε εσχάτη προδοσία με αυτή την πράξη διότι έσβησε ίχνη εγκληματιών που έδρασαν στη διάρκεια της Κατοχής ενάντια στον Ελληνισμό. Ας μην ξεχάσουμε τις καταγγελίες περί κλοπής και παραχώρησης περιουσιών σαπουνοποιημένων Εβραίων προς τον Καραμανλή από τον ίδιο τον Ναζιστή διοικητή της Θεσσαλονίκης Μάξ Μέρτεν. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης Μέρτεν, ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν δωσίλογος υπηρέτης του Τρίτου Ράιχ.

Η ΝΔ αγκάλιασε τους πραγματικούς ενόχους της προδοσίας στην Κύπρο, δηλαδή τους τότε αρχηγούς των Τριών Όπλων και άλλους στρατηγούς, τον διοικητή της ΚΥΠ, και τύπους όπως τον Αβέρωφ, ο οποίος επίσης είχε κεντρική θέση στην οργάνωση της προδοσίας της Κύπρου.

Στελέχη της ΝΔ ζήτησαν τη δολοφονία του Αλέκου Παναγούλη, ο οποίος διέθετε φάκελο με στοιχεία για τη στενή συνεργασία τους με τη χούντα, και ήταν έτοιμος να τον δημοσιεύσει.

Η ΝΔ έκανε πρωθυπουργό της Ελλάδος τον γιο του δωσίλογου πρωθυπουργού των Ναζιστών Ράλλη.

Η ΝΔ έκανε πρωθυπουργό της Ελλάδος τον προδότη της Κύπρου Αβέρωφ, γιο μεγαλοεργολάβου των Ναζιστών επι Κατοχής, που θησαύριζε όταν Έλληνες πέθαιναν κατα χιλιάδες από την πείνα.

Η ΝΔ είναι το κόμμα που έδωσε στην Ελλάδα πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, ο οποίος αναγνώρισε σε ξένους τραπεζίτες την αποπληρωμή παράνομων δανείων που είχαμε πάρει ως νέο κράτος μετά το 1821, και τα οποία είχε πάψει να τα αναγνωρίζει και να τα πληρώνει η Ελλάδα από την εποχή του Βενιζέλου και του Μεταξά, κάνοντας χρήση του διεθνούς δικαίου. Ο Μητσοτάκης καταπάτησε το διεθνές δίκαιο και διέπραξε αισχρό έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού, βάζοντάς τον να πληρώσει χαράτσια στον διεθνές τοκογλυφικό υπόκοσμο, δηλαδή υπήρξε στενός και αδίστακτος συνεργάτης παρανόμων και σκοτεινών κύκλων.

Η ΝΔ έκανε πρωθυπουργό τον Κωστάκη Καραμανλή, ο οποίος όχι μόνο δεν τιμώρησε τη διαφθορά, αλλά έβαλε και έναν Αλογοσκούφη υπουργό οικονομικών, για τον οποίο πρέπει να γνωρίζετε πολλά. Η οικογένεια Καραμανλή έχει πλουτίσει παράνομα σε βάρος του Ελληνικού λαού, και αυτό πρέπει να το έχετε υπόψη σας, όπως και πρέπει να έχετε υπόψη σας ποιος ήταν και είναι ο βασικός μοχλός πίεσης προς τον Κωστάκη. Άνθρωποι με τέτοια κρυφά κουσούρια δεν πρέπει ποτέ να γίνονται πρωθυπουργοί γιατί καταντούν άθλιες και μουγκές πατσομαριονέτες.

Η ΝΔ είναι το κόμμα του Σαμαρά, για το παρελθόν του οποίου θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε στο μέλλον. Ο Σαμαράς, άνθρωπος του ρουσφετολαδώματος, υποκύπτει στη διαπλοκή ακριβώς όπως και ο ΓΑΠ, είναι ίδια πάστα με τον ΓΑΠ. Μπροστά στο ατομικό του συμφέρον δεν δίστασε να στηρίξει τον Παπαδήμιο, τον επίσημο λογιστή της διεθνούς Μαφίας και του αδίστακτου υποκόσμου της διαπλοκής.

Τιμή σας κύριε Πάνο που σας διέγραψε από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα ένα τέτοιο κόμμα που έχει αναδείξει τόσους δωσίλογους και τόσους φελούς ως ηγέτες του. Δείχνει ότι εσείς υπήρξατε ο αγαθός και καλός εκεί μέσα, ο έντιμος άδολος πατριώτης.

Μακάρι η δική σας διαγραφή να γίνει η αρχή του τάφου του πρασινομπλέ συστήματος των λαμογίων. Μακάρι να φουντώσει το υπερκομματικό Πανελλήνιο Αξιοκρατικό ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΟΧΙ για να σωθεί ο τόπος μας από τη βέβαιη καταστροφή που μας φέρνουν οι παπαδήμιοι του εμφυλιοπολεμικού ΛΑ.Ο.Σ, οι κουκουλοφόροι δολοφόνοι των εργαζομένων της Μαρφίν και του Κοτζαρίδη, οι νενέκοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι Παγκαλάνθρωποι, οι Μπενίτο και όλο το κακό συναπάντημα των αδίστακτων χοντρόπετσων. Αυτοί δεν θα διστάσουν και στρατιωτική χούντα να μας φέρουν για να ρίξουν τον τόπο σε μια ακόμα εθνική τραγωδία, μεγαλύτερη από την εισβολή στην Κύπρο. Μπροστά στο τομάρι τους δεν λογαριάζουν τίποτα.

Το ΕΠΑΜ έχει ανοίξει τις πόρτες του εντίμου ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ για όλους. Ο Καζάκης εκφράζει δημόσια την εκτίμησή του για το άτομό σας. Πολλοί από τους καλύτερους Έλληνες από κάθε χώρο ζητούν από εσάς και κάθε έντιμη προσωπικότητα την ανάπτυξη του ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ. Εάν δεν προκόψει ο συνασπισμός των έντιμων πατριωτικών δυνάμεων από κάθε παράταξη, η χώρα θα πάψει να υπάρχει μέσα σε μερικά χρόνια. Αυτό που έρχεται μέσα από το συνασπισμό του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ είναι το ΝΑΙ στην κατάσχεση όλη της χώρας από τους δανειστές, η διάλυση του στρατού και η πρόσκληση και για άλλα ξένα στρατεύματα κατοχής εκτός από αυτά που έχουν έρθει κιόλας σε ειδικά στρατόπεδα. Έρχεται η οριστική διάλυση του νέου Ελληνισμού, έρχεται ο τεμαχισμός της χώρας σε ζώνες οικονομικής κατοχής, όπου οι ντόπιοι με μισθούς πείνας θα παρακαλάνε ξένους αποικιοκράτες για ένα πιάτο φαγητό. Μετά την εξαθλίωση, θα μας πάνε για υποχρεωτική ένταξη σε μια Ομοσπονδία που θα περιλαμβάνει Τούρκους, Κούρδους, και άλλους ανατολίτικους λαούς. Ο Νέος Ελληνισμός ζει τα τελευταία του χρόνια καθώς τον πνίγουν δωσίλογοι με μεγάλη μαεστρία, αφού πρώτα του έχουν σαπίσει τον εγκέφαλο με τα ΜΜΕ. Μόνο εάν ο λαός χτυπήσει τα ΜΜΕ και τα κόμματα της σημερινής παπαδήμιας εξουσίας, θα ξεφύγει από τα χέρια τους.

Πολύς κόσμος έγινε νεοδημοκράτης ή ΠΑΣΟΚ ή ΛΑΟΣ για πατριωτικούς λόγους, διότι πίστεψε πως τα κόμματα αυτά θα έφερναν καλό για τη χώρα. Ξεγελάστηκαν. Ο παράλογος κομματισμός κατέστρεψε τον τόπο μας, τον δίχασε, τον κομμάτιασε, έσπειρε μίσος. Δεν μας ενδιαφέρει πλέον ο κομματισμός, μας ενδιαφέρει οι καλύτεροι, εντιμότεροι και ικανότεροι πολιτικοί και προσωπικότητες από κάθε πολιτικό χώρο να ενωθείτε και να κυβερνήσετε Αξιοκρατικά, για να σώσετε τον τόπο από την ολέθρια εθνική καταστροφή του ΝΑΙ.


Σιδηρούντιος
axiocratia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: