ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.11

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?? ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΛΑ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ!!


Χ. Καστανίδης: Ιστορικό λάθος η συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ στην κυβέρνηση συνεργασίας

ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ: Είναι γνωστός ο νεολογισμός σας και τα νέα πολιτικά ήθη που πρεσβεύεται ως ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα ως ΓΑΠΑΣΟΚ και τα οποία τα εκδηλώσατε αλλά και τα κάνατε και πράξη στην από διετίας καθεστωτική διακυβέρνηση σας καταστώντας σαφές και στον πιο καλοπροαίρετο πολίτη την ακροδεξιά σας νοοτροπία !! Κατόπιν των συνεχών πραξικοπημάτων εντός του κοινοβουλίου , των αντισυνταγματικών νόμων , την καθεστωτική σας διάθεση η οποία εκφράστηκε πλαστογραφώντας την πραγματική θέληση του ελληνικού λαού , των συνεχών πολιτικών ασύστολων ψευδών της κυβερνητικής κατοχικής κλίκα σας η οποία είχε και έχει τον ρόλο διεκπεραιωτή των κατοχικών δυνάμεων αυτής χώρας.... είναι ..... άκρως ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ..... να "καταγγέλλεται" τους ομοϊδεάτες σας όσον αφορά τον εν τη πράξη ολοκληρωτισμό τον οποίο τόσο εσείς όσο και το ΛΑΟΣ είστε πολιτικά σιαμαίοι!!! .....Οι αγώνες σας ΗΤΑΝ.... η Πολιτικά αριστεροί σας Αγώνες ..ΗΤΑΝ............... ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΩΣ ΛΑΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ........

ΑΝΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΚΑΘΑΡΜΑ!!!!!!!!!!

 ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
 

Σαν βόμβα έπεσε πριν από λίγη ώρα στην Βουλή η επιστολή του πρώην Υπουργού Χάρη Καστανίδη προς τον πρόεδρο της Βουλής στον οποίο εξηγεί ότι η θετική του ψήφος στην κυβέρνηση Παπαδήμου  «ώστε να επιτελέσει το έργο της με τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, δεν πρέπει να ερμηνευθεί  καθ' οιονδήποτε τρόπο ως επιδοκιμασία στη συμμετοχή Υπουργών που προέρχονται από τον χώρο της Ακροδεξιάς».
«Δεν περιβάλλω με την εμπιστοσύνη μου», συνεχίζει, «υπουργούς που υπηρέτησαν τη χουντική Δεξιά ή είναι γνήσιοι ιδεολογικοί απόγονοι του δικτατορικού καθεστώτος. Αν το έκανα θα ακύρωνα την προσωπική μου διαδρομή και την οικογενειακή μου ιστορία».

Μία περίπου ώρα πριν την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση ο κ. Καστανίδης σπεύδει να στείλει στην παράταξή του αυστηρό μήνυμα για το «ιστορικό» όπως αναφέρει  λάθος  να αποδεχθεί τη συμμετοχή των ακροδεξιών υπουργών και υφυπουργών στην κυβέρνηση συνεργασίας.

«Ελπίζω», καταλήγει, «να μην δικαιωθεί ο Αντενάουερ που προσδιόρισε την ιστορία ως το σύνολο των πραγμάτων που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: