ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.11

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ


alt
Με πανό και συνθήματα έχει πλημμυρίσει το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Δεκάδες πολίτες είναι συγκεντρωμένοι στην αίθουσα κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, διαμαρτυρόμενοι για την καταβολή του ειδικούς τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Οι συγκεντρωμένοι απαιτούν από το δημοτικό συμβούλιο να ταχθεί στο πλευρό τους.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όταν ανέβηκε στο βήμα, έγινε το έλα να δεις, γιατί είπε ξεκάθαρα: "Αποκλείεται να καλέσουμε τους πολίτες να μην πληρώσουν το χαράτσι!". Τότε ακούστηκαν γιούχες, χειροκροτήματα και ειρωνικά "μπράβο".
"Είναι απαράδεκτο ένα κράτος διαλυμένο χωρίς εισπρακτικό μηχανισμό να επιβάλλει ένα χαράτσι επί της ακίνητης περιουσίας και να κόβει το ρεύμα γιατί ο άλλος δεν έχει να πληρώσει. Το μέτρο αυτό θα λήξει στις 2 Δεκεμβρίου που είναι η εκδίκαση των μέτρων", είπε ο κ. Μπουτάρης.
"Η δουλειά της αυτοδιοίκησης δεν είναι να ρίχνει κυβερνήσεις. Ο δήμος δεν μπορεί να υιοθετεί απόψεις που εκφεύγουν της νομιμότητας. Ποτέ ιστορικά η ανομία δεν οφέλησε τους φτωχούς. Ο δήμος δεν μπορεί να πει δεν πληρώνω. Για να είναι αξιόπιστος πρέπει να κόψει το λαιμό του και να πληρώσει", σημείωσε.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος προσπάθησε να αναφερθεί στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να τοποθετεί άγαλμα του Κεμάλ στην Αριστοτέλους, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κοινού. "Για το χαράτσι μιλάμε τώρα" φώναξε πολίτης και επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο, φωνάζοντας "Άντε ρε". Άντε ρε; Ντροπή σας! Σε ποιους μιλάτε έτσι κύριε;" απάντησε ο κ. Αβραμόπουλος.
Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011 17:54)

 http://www.thousandnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: