ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.11

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΜΑΤ εισέβαλαν στο Αριστοτέλειο - Πρώτη φορά μετά την κατάργηση του ασύλου

alt
Οι συμπλοκές μεταξύ ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών σημάδεψαν  την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη.
Λίγο μετά τις 19:00, διαδηλωτές έκαψαν τη σημαία της Ε.Ε. έξω από το αμερικανικό προξενείο.
Μάλιστα κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να σπάσουν και τις κάμερες ασφαλείας. Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 20:00, έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στην Εγνατία. Διαδηλωτές, πέταξαν πέτρες στα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να απαντήσουν με χειροβομβίδες  κρότου λάμψης.Στις 20:18 συμπλοκές σημειώθηκαν στο Συντριβάνι μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ. Ομάδα νεαρών πέταξε βόμβες μολότοφ ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και ξεκίνησε πετροπόλεμος. Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν 3 άτομα.
Στο τέλος της πορείας 50 κουκουλοφόροι, εισέβαλαν στον χώρο του ΑΠΘ την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναυλία του Μικρούτσικου.
Τότε, δύο διμοιρίες της ομάδας ΜΑΤ μπήκαν στο εσωτερικό του ΑΠΘ και έγινε το έλα να δεις μπροστά στα 1.500 άτομα που παρακολουθούσαν την συναυλία.
Πρόκειται για την πρώτη εισβολή της αστυνομίας μετά την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.
" readonly="readonly" type="text">
Οι κουκουλοφόροι πετούσαν πέτρες στους αστυνομικούς οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο!
Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, που βρισκόταν στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, βγήκε έξω και ζήτησε από τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν άμεσα, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση στο εσωτερικό του Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: