ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.11

ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ... ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ

 Πριν από λίγο ο κ Πολυζωγόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον σταθμό Ράδιο9 ερωτώμενος σχετικά από τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου για την δήλωση κατηγορώ (την παραθέτουμε πιο κάτω) προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και την κυβέρνηση Παπανδρέου,είπε χαρακτηριστικά "...ποιος φταίει που πλέον δεν μπορούμε να πάμε στα καφενεία να μιλήσουμε για το κόμμα και την ιδεολογία του κόμματος ??? ...οι πολίτες έχουν ενοχοποιήσει όλους εμάς που έχουμε δώσει την ψυχή μας για το κόμμα και τις ιδέες του...... η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει ευθύνες που κινδυνεύουμε στις εκλογές να είμαστε τρίτο κόμμα....... να ανοιχτούν τώρα οι διαδικασίες  στο κόμμα πριν τις εκλογές για να προλάβουμε τα χειρότερα...."

.....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ...ΞΥΠΝΗΣΑΝ!!!...... Τα έμμισθα μέλη του δεξιού ΠΑΣΟΚ ξαφνικά είδαν το 'φως το αληθινόν" και τρέχουν να σώσουν τον καταποντισμό του κόμματος που πλέον έχει καταστεί στην συνείδηση του λαού ως το πλέον προδοτικό και ολοκληρωτικό κόμμα που δυστυχώς εξαπάτησε ολοκληρωτικά αυτήν την φορά τους πολίτες για να πάρει την εξουσία και να "βάλει" από την πίσω πόρτα τους επικυρίαρχους νεοταξίτες της παγκόσμιας κερδοσκοπικής ελίτ!!..... αλλά και να θέσει χώρα και πολίτες κάτω από την κατακτητική μπότα τους!! 

Ο κύριος Πολυζωγόπουλος πέραν από ένθερμος υποστηρικτής του ΓΑΠ κατά την κόντρα Βενιζέλου ΓΑΠ το 2007 για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ήταν μέχρι προσφάτως η ΣΙΩΠΗ η ΑΝΟΧΗ η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ και το "ανενεργό" μέλος  ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ............που δέχθηκε ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ............. που δέχθηκε την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.................. που ακόμα και σήμερα δέχεται την ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ για την ύπαρξη της εντολοδόχου ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ  ................. 

Σήμερα ο κύριος Πολυζωγόπουλος αποφάσισε να μιλήσει και να καταγγείλει βλέποντας τον κίνδυνο του μισθίου του. Ως τρίτο και καταχρεωμένο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στην νέα βουλή που θα αναδείξει ο κυρίαρχος λαός αντιλαμβάνεται κανείς ότι η 'εφεδρεία" των έμμισθων στελεχών του κινήματος της ακινησίας είναι πέραν από βεβαία!!!

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

 

Αιχμηρή δήλωση Πολυζωγόπουλου κατά Παπανδρέου

Ευθύνες στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας επιρρίπτει, με την ιδιότητά του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, ο Πρόεδρος της ΟΚΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος.

Ο κ. Πολυζωγόπουλος κατηγορει την κ. Παπανδρέου, μεταξύ άλλων, και διότι με την πολιτική που εφάρμοσε συνέβαλε ώστε να ξεχαστούν, όπως αναφέρει, οι ευθύνες της ΝΔ την περίοδο 2004-2009 «για την κατάντια της χώρας».
Υποστηρίζει ότι αυτή η εξέλιξη μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά «χρειαζόταν πολιτικός σχεδιασμός, στιβαρή ηγεσία, συλλογική κοινωνική και πολιτική ευθύνη και κυρίως πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες».
Χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα «αρνητικό έως και επικίνδυνο για τη χώρα» και προσθέτει ότι αυτό «δεν στερείται πατρότητας», καθώς και ότι «φθάνει η ώρα ενός συνολικού απολογισμού και καταλογισμού ευθυνών σε αυτούς που τις έχουν. Και κυρίως στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».
Εκφράζει επίσης τη διαφωνία του με τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, μέσω της οποίας «απενοχοποιείται η ακροδεξιά», κάτι που θεωρεί πολιτικό ατόπημα που βαρύνει τον κ. Παπανδρέου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακουστε συνεργατες των δυναμεων κατοχης
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ [που ετσι και αλλιως θα παμε εντος ολιγου]
ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ
ΤΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ [ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ]
ΟΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΥΝΤΑΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ..............
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ?