ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.11

Βάζουν τις ελληνικές εταιρείες να πωλούν με ζημιά 60%!


Η περίφημη πολιτική «μείωσης κόστους» του υπουργείου Υγείας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό του made in Greece φαρμάκου.
Επαίρεται το υπουργείο Υγείας, μιλώντας για «εκκωφαντική μείωση» της τιμής στην οποία προμηθεύτηκε ένα αντιβιοτικό. Και κορδώνεται ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος πώς με την ηλεκτρονική δημοπρασία για το σύνολο των νοσοκομείων της χώρας, με βάση τη δραστική ουσία, «έριξε» την τιμή ενός σκευάσματος από 5,2 εκατ. ευρώ σε 400.000 ευρώ.
Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση «περηφανεύεται» γιατί... οδηγεί -με μαθηματική ακρίβεια- τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες στο κλείσιμο. Ακριβώς κάνει με τη συγκεκριμένη -αλόγιστη- πολιτική. Μπορεί σήμερα ο κ. Λοβέρδος να βγαίνει στην τηλεόραση, παριστάνοντας τον σερίφη που έβαλε σε τάξη την ασυδοσία των φαρμακοβιομηχανιών -υπαινισσόμενος, ουσιαστικά, ότι κερδοσκοπούσαν αισχρά στο παρελθόν- η πραγματικότητα όμως είναι ακριβώς αντίθετη.
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: