ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.11

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια ιδέα τι είναι η ακροδεξιά. Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις , αρκεί να ακούσουμε τον κολοτούμπα Καρατζαφέρη για να καταλάβουμε τι σημαίνει πολιτική εκμετάλλευση των πατριωτικών και θρησκευτικών αισθημάτων του λαού.
Αυτός ο άνθρωπος κάποτε παρίστανε τον αντισιωνιστή, ενώ σήμερα εμφανίζει ως σωτήρια την υποταγή της Ελλάδος στο σιωνιστικό χρηματοπιστωτικό σύστημα με τα χίλια πλοκάμια του . Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της λεγόμενης κυβέρνησης συνεργασίας . Μια τοπική ( σε εθνικό επίπεδο) χούντα , στην υπηρεσία του χρηματοπιστωτικού υπερκράτους , με ένα πρωθυπουργό πιστό και δοκιμασμένο στέλεχος των χρηματοπιστωτών , τον Λουκά Παπαδήμο.
Βέβαια αυτή η μορφή εξαπάτησης των πολιτών δεν είναι γνώρισμα μόνο του Καρατζαφέρη, αλλά των περισσοτέρων πολιτικών. Είναι τρόπος διακυβέρνησης των μαζών που αποτελεί σχολή πολιτικής πρακτικής . Ουσία αυτής της «τέχνης» είναι η εξυπηρέτηση του συστήματος της διεθνούς και ντόπιας πλουτοκρατίας μέσα από τεχνικές διάσπασης της λαϊκής βούλησης και χειραγώγησης του λαϊκού αισθήματος.
Ο Καρατζαφέρης είναι μια κραυγαλέα περίπτωση πολιτικού απατεώνα και οργάνου του συστήματος, μουσειακής αξίας. Οι υπόλοιποι δεν διαφέρουν σε τίποτα ως προς την ουσία αλλά μόνον ως προς τα φαινόμενα .
Η μοναδική αντιμετώπιση αυτής της σχολής πολιτικών απατεώνων, είναι η αφύπνιση του λαού και η πολιτικοκοινωνική αναθέσμιση που θα επιτρέψει την άσκηση της πραγματικής λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας. Όσο ο λαός θα ψάχνει αρχηγούς για να παίζει ο ίδιος το ρόλο του κοπαδιού , θα αναπαράγει με την συναίνεση του τους απατεώνες και θα βιώνει εξευτελισμούς και συμφορές.
Αν κάποτε ο λαός ξυπνήσει από το λήθαργο του θα καταλάβει πως όλοι αυτοί οι τύποι του συστήματος δεν αξίζουν περισσότερο από τα σκουπίδια. Όσο θα υπνώττει , τα σκουπίδια αυτά θα κουμαντάρουν τη ζωή του . Αυτή είναι η ποινή που εκτίουν οι λαοί που από πολίτες μετατρέπονται σε υπάκουους και σκυφτούς σκλάβους.

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: