ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.11

Ευάγγελε, χορτάσαμε από μπουρδολογίες

Αντώνης Δελλατόλας   γράφει ο Αντώνης Δελλατόλας

Για τη χθεσινή επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου γράφτηκαν πολλά στις διπλανές στήλες – και στο «Ποντίκι» που κυκλοφορεί – και έτσι εγώ θέλω να καταπιαστώ με ένα πιο... πεζό θέμα.

Από όλες τις δηλώσεις και τις κωλοτούμπες όλων των ηγετών και των δελφίνων από τα τρία κόμματα, εγώ κρατάω αυτή που έκανε μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, απαντώντας στις αιτιάσεις για το χαράτσι της ΔΕΗ. «Δεν δέχομαι συστάσεις και υποδείξεις περί ευαισθησίας για το θέμα», αναφώνησε ο Ευάγγελος!
Καλά ρε αντιπρόεδρε, υπουργέ, συνταγματολόγε. Μην δεχθείς. Εγώ τουλάχιστον δεν σου κάνω.
Κάνε μου όμως τη χάρη και λύσε το πρόβλημα, γιατί έχω και κάτι φίλους, που ενώ σε επαινούν για τη ρητορική σου δεινότητα, δεν θέλω να σου γράψω τι λένε για την αποτελεσματικότητά σου.
Από μπουρδολογίες χορτάσαμε.

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: