ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.11

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΝΑ "ΣΩΣΕΙ" ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ PROTON BANK KAI ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!! Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΛΥΒΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!
ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥΣ!! .... ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ Χ 5 € ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ = 3650 €..
ΣΗΜΕΡΑ  ακόμη ένας επιχειρηματίας συνελήφθη  το μεσημέρι για οφειλές προς το Δημόσιο. Πρόκειται για τον 72χρονο Λέοντα Λεβή, ιδιοκτήτη του ομίλου Βodyline- Silhouette, των γνωστών ινστιτούτων αισθητικής.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη πριν από λίγη ώρα κοντά στο σπίτι του στη Φιλοθέη και βαρύνεται με την κατηγορία της φοροδιαφυγής και για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 662.665 ευρώ.

Ο κ. Λεβής θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου.
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: