ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.11

Mιά ολόκληρη Βουλή, 300 Βουλευτές, ένας Καμμένος!...




Γράφει ο Πύρινος Λόγιος 

Πιο θλιβερό, δε γίνεται... Πιο ντροπιαστικό, δε γίνεται... Πιο εμετικό, πιο Εφιαλτικό, δε γίνεται...

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ 300ων ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Μια Βουλή, όπου εκεί συναθροίζουν οι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ του Ελληνικού Λαού, οι άνθρωποι τους οποίους ένα Εθνος στέλνει εκεί για να αποφασίζουν αντί αυτού τις τύχες του, ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Ποιός μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της προδοσίας και να μην τρελλαθεί! Ποιός μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος αυτής μαχαιριάς στα σπλάχνα της Πατρίδας και να μην αγανακτίσει και να πάρει τα όπλα!


ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΟΥΛΗ ΜΩΡΕ, ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ;;; ΕΝΑΣ;;; ΑΠΟ 300σιους ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ;;;


Ποιος μπορεί μωρέ να το χωνέψει αυτό; Ποιός μπορεί να το ΑΝΤΕΞΕΙ αυτό;;;


Ολο αυτό το σκηνικό του παραλόγου, όλο αυτό το ΘΕΑΤΡΟ του ΕΦΙΑΛΤΗ, κάνείς άλλος απο τους υπόλοιπους βουλευτές δεν το έχει καταλάβει, μόνο ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ της Νέας Δημοκρατίας! Κανείς απο όλους αυτούς δεν είδε, δεν άκουσε, δεν αντιλαμβάνεται, μόνο ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΩΡΕ!!!!


Σε ποιά χώρα ζούμε Ελληνες; Ποιοί είναι αυτοί που έτσι, με αυτόν τον τρόπο μας πουλάνε έτσι; Ανθρωποι που τους δίναμε υπόσταση μωρέ, άνθρωποι που τους δίναμε κύρος και σεβασμό, άνθρωποι που τους τιμούσαμε κάθε τρείς και λίγο και τους ταίζαμε με παχυλά μισθάρια και στερούσαμε τη δεκάρα απο τους γέρους πατεράδες και τις γριές μανάδες μας για να τη δώσουμε σε αυτούς για να τους τιμήσουμε, αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται Ελληνες αρχηγοί Ελλήνων, είναι έτοιμοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, συνωμοτώντας, να πουλήσουν τη πατρίδα τους για να εξακολουθούν να βρίσκονται σε αυτή τη θέση και μόνο ΕΝΑΣ βρέθηκε να πεί ΟΧΙ! Μόνο ΕΝΑΣ! Ενας Πάνος Καμμένος!


Απ τους τρακόσιους, μόνο ΕΝΑΣ!


Αν ΑΥΤΟ απο μόνο του δεν είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ, τότε εσείς που διαβάζετε τούτες τις αράδες, πέστε μου τί είναι!


Αν ΑΥΤΟ απο μόνο του δεν είναι ΥΒΡΙΣ, τότε τί είναι που να με πάρει;


Κάθε μέρα που περνάει αδέλφια, νοιώθω όλο και πιο ήσυχος με συνείδησή μου. Οχι, δεν κατηγόρησα λάθος. Οχι, δεν λοιδώρησα κανέναν χωρίς αιτία. Οχι, δεν συκοφάντησα κανέναν απο αυτούς άδικα. Δεν τους αδίκησα ποτέ. Κάθε μέρα που περνάει, η συνείδησή μου με καθησυχάζει. Δεν έχω κρίμα στο λαιμό μου για ό,τι έχω πεί κι έχω γράψει για κανέναν τους. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 299 ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Και εδώ και πέντε μέρες, έχουν και αρχηγό. Τον ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!


Ο Πάνος Καμμένος αδέρφια, είναι ο μόνος που απέδειξε οτι είναι ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ της πατρίδας. Είδατε συνέλληνες τί έχουμε πάθει; Να θεωρούμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ένα είδος ΗΡΩΙΣΜΟΥ! Να θεωρούμε πλέον τα αυτονόητα, πράξεις γενναιότητας! Το αυτονόητο καθήκον ενός Βουλευτή, ενός αρχηγού, ενός εκπροσώπου του Εθνους, ως ύψιστη πράξη γενναιότητας! Εκεί καταντήσαμε ως Εθνος και ως χώρα...


Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό τη πορεία αυτού του παλικαριού, που μοιάζει να δίνει μάχη με έναν αόρατο εχθρό! Να κατηγορεί έναν ολόκληρο πρωθυπουργό και όλοι οι άλλοι ..."Εθνοπατέρες" να τον κοιτούν αδιάφορα! Να φωνάζει με κραυγές αγωνίας "Συνέλθετε κύριοι συνάδελφοι! Πράττουμε εσχάτη προδοσία! Παραδίδουμε τη χώρα σε ξένες δυνάμεις με αυτό που καλούμαστε εκβιαστικά να ψηφίσουμε!" και τα μόνα που τον ακούνε είναι τα άδεια έδρανα των...κυρίων συναδέλφων!


Βγαίνει στα παράθυρα των "καναλαρχών" και ουρλιάζει, αλλά οι ...ευπρεπείς παρουσιαστές τον ...διακόπτουν ευγενικά λόγω "διαφημίσεων" ή λόγω του ότι δεν έχουν τα ...θιγόμενα πρόσωπα παρόντα για να υπάρξει - λέει - αντίλογος! Σα να του λένε "κόψε κάτι αγορίνα μου, παραπήρες φόρα, θα μας κόψουν οι δικοί σου την ...επιχορήγηση!"


Σε ποιά Ελλάδα ζούμε αδέρφια;


Για ποιά Ελλάδα θα πολεμήσουν - αν χρειαστεί - τα παιδιά μας;


Για ποιά Ελλάδα θα μιλήσουμε αύριο στα εγγόνια μας;


Για την Ελλάδα των 299 προδοτών και του ενός ήρωα;


Ο Πάνος Καμμένος είναι ο μόνος που μιλάει αυτή τη στιγμή τη γλώσσα της αλήθειας μέσα σε ένα κοινοβούλιο εθνικών δοσίλογων. Είναι ο μόνος που έχει κάνει εκστρατεία εναντίον όλων αυτών που προσπαθούν να δέσουν χειροπόδαρα μια ολόκληρη χώρα. Το λέει ξέκάθαρα:


"Η νέα συμφωνία για τη χορήγηση της 6ης δόσης αλλά και των υπολοίπων, είναι όχι μόνο μια καλοστημένη παγίδα για να πέσει μέσα η πατρίδα μας, αλλά και κάτι χειρότερο. Εκχωρούμε πλέον οριστικά και αμετάκλητα την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και τα ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ! Παραδιδόμαστε στο ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ που σαφέστατα θα επικαλεστούν αύριο οι δανειστές μας για να μας αρπάξουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! Τα σπίτια σας, οι περιουσίες σας, σε λίγο καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!"


Πόσο πιο απλά να το πεί αδέρφια; Με ποιόν τρόπο να το μεταδώσει; Και δεν το φωνάζει σε αυτούς, αλλά σε ΜΑΣ! Δεν τα φωνάζει όλα τούτα κάποιος αντιδραστικός Καζάκης ή κάποιος κατευθυνόμενος (απο ποιούς άραγε;) μπλόγκερ! Δεν τα φωνάζει εν πάσει περιπτώσει κάποιος άσχετος ή κάποιος "έξω απ το χορό" που λέει κι ο χοντρο-Πάγκαλος!


Τα φωνάζει ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Τα φωνάζει όχι κάποιος του δρόμου ή της πλατείας, αλλά ένας Αρχοντας του τόπου! Ενας πολιτικός μόνος του, πηγαίνοντας ΚΟΝΤΡΑ σε μια διεθνή ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ εναντίον ενός ΛΑΟΥ κι ενός ΕΘΝΟΥΣ!


Τα φωνάζει ΕΝΑΣ, αντί να τα φωνάζουν ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ!


Μια ολόκληρη Βουλή, ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!


Τι θα κάνουμε αδέρφια; Τι μπορούμε να κάνουμε; Θα καθήσουμε έτσι, με δεμένα τα χέρια να μας σταυρώσουν; Το ξέρουμε οτι δεν πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να ξεχρεώσουμε και να πετάξουμε έτσι εύκολα ένα χρέος τετρακοσίων κοντά δισεκατομμυρίων γιούρο που αυξάνεται κάθε μέρα κατά που περνάει κατά ένα εκατομμύριο! Γι΄αυτό βιάζονται οι κύριοι αυτοί της Ευρώπης και του ΔΝΤ! Γι΄αυτό τράβηξαν στην άκρη τον ήλίθιο αυτόν που μας φόρτωσαν, πετώντας τον έξω με τις κλωτσιές απο τη συνεδρίαση της G20! Για να εγκαθιδρίσουν μια ολότελα ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΚΗ τους κυβέρνηση, μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό έναν έλληνα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά που μιλάει τη γλώσσα τους κι έχει ελληνική υποκότητα και διαβατήριο! Αυτόν ακριβώς που ζητούσε ο Γκάιτνερ, "έναν Ελλήνα που να μην είναι με το μέρος τους!"

Εναν προδότη, επικεφαλής υπουργών - δοσίλογων που δεν θα διστάσουν να πουλήσουν την ίδια τη πατρίδα τους!

Και ο Πάνος Καμμένος είναι ο ΜΟΝΟΣ που αντιστέκεται! Ο μόνος που ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, σε αντίθεση με το ανθρωπάριο που έχει για ...αρχηγό του!


Να σταθούμε στο πλευρό του αδέρφια! ΟΛΟΙ ΜΑΣ!


Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα, ολόκληρη η πατρίδα, έχει στηριχτεί στους ώμους του Πάνου Καμμένου! Αδέρφια, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! Είναι η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ αυτή τη στιγμή!


Ολο το Εθνος πρέπει να συσπειρωθεί γύρω απο τον Πάνο Καμμένο! Η φωνή του ας γίνει η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ!


Το δικό του "ΟΧΙ", ας γίνει και δικό μας!


Πάνο Καμμένε, ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ αυτή τη στιγμή είναι ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Μην μας απογοητεύσεις! Η πατρίδα είναι στα χέρια σου!



 Γιάννης Βούρος 
Μελβούρνη- Αυστραλία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

255 Προδότες Κ Α Ι 45 Έλληνες δεν καταψηφισε μονο ο καμμενος