ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.11

ΤΖΙΒΑΕΡΙ: Αφιερωμένο στα παιδιά μας, που κάποια μορμολύκεια του Πολυτεχνείου και της πολιτικής, τα σπρώχνουμε στην ξενιτιά.

Ναι, όλοι έχουμε ευθύνη.
 

Τσογλαναρία του κερατά, συνεχίζετε,  ακόμα και σήμερα ρε κωλόπαιδα το έργο σας.
Λίγα χρόνια σας μένουνε ακόμα ρε  και δεν σκέφτεσθε ότι εκεί στην κόλαση θα κατεβαίνουνε βόλτα, όποτε πλήττουμε στον παράδεισο, εμείς οι... κατ' εσάς μαλάκες και θα σας κυνηγάμε ρε ανάμεσα στις φωτιές και τα καζάνια με τις πίσσες, στον αιώνα τον άπαντα !
Εντίμως σας λέω ρε ότι σας  έχει (ξε)γραμμένους ο λαός.
Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα βαψομαλιάδες, κι αν  σας έθιξα ρε πάρτε τα τρία, "μού....ού",  που ..."λέει" και η αγελάδα, στην διαφήμιση της  τηλεφωνικής εταιρίας.
ΥΓ.
Παιδιά, παιδιά μας, κορίτσια και αγόρια, αν τώρα στις μέρες της γιορτής του Πολυτεχνείου(που κάποιοι θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν), δείτε ανάμεσα στον τίμιο λαό μας  κάποια μορμολυκειο-λαμόγια με λουλούδια και στεφάνια, πάρτε τους τα παντελόνια, ξεβρακώστε τους !


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: