ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.11

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ*..... (ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΗ))

(*ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ)
 
Θεμα: Το παρόν κείμενο προορίζεται για δικαστική χρήση και έχει ενημερωτικό χαρακτήρα 

 
Κυρίες και κύριοι Βουλευτές,
 
Υποχρεούστε να το γνωρίζετε, αλλά για κάθε ενδεχόμενο αποφάσισα να σας ενημερώνω ότι στη παρούσα κατάσταση, πρέπει να διαλυθεί αμέσως η Βουλή και να διεξαχθούν εκλογές. 
 
Και αυτό γιατί; 
 
1. Στις 4 Οκτωβρίου 2009, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έλαβε εντολή διακυβέρνησης της χώρας βάση των προγραμματικών δηλώσεων του κόμματός του και των προσωπικών δεσμεύσεων του ιδίου. Μόλις ανέλαβε καθήκοντα όμως, άρχισε να εφαρμόσει μια πολιτική εντελώς διαφορετική από εκείνη που δεσμεύτηκε προεκλογικά και τελικά προσέφυγε στο ΔΝΤ και άλλους δανειστές, ισχυριζόμενος ότι αυτή ήταν η μία και μοναδική δυνατότητα που θα μας «έσωζε» από τη χρεοκοπία (!) . Δεν επιμένω στο σημείο αυτό επειδή σας είναι ήδη γνωστή η σχετική μήνυσή μου ενάντιων του και οι επισυναπτόμενες  σε αυτήν καταγγελίες.   
 
Σύμφωνα με το άρθρο 41.2 του Συντάγματος όμως, όταν αποφάσισε να μη τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις, δηλαδή πολύ πριν τη προσφυγή στο ΔΝΤ,  έπρεπε να παραιτηθεί μαζί με την τότε κυβέρνηση του και με προσφυγή σε εκλογές να ζητήσει  ανανέωση της λαϊκής εντολής προκειμένου να αντιμετωπιστεί εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας. 
Η μην τηρήσει της πολιτικής που έλαβε εντολή να εφαρμόσει και η με  δική του πρωτοβουλία, παραίτηση της χώρας από την εθνική της κυριαρχία με αντάλλαγμα 110 δις ευρώ τα οποία έλαβε για "λογαριασμό μας" από τους δανειστές,  είναι  θέματα εξαιρετικής σημασίας 
και με το παραπάνω μάλιστα. Επειδή δεν έγιναν εκλογές , η κυβέρνηση έχασε  την όποια νομιμοποίηση, καθώς εδώ και δυο χρόνια, μέσω  μιας πολιτικής που κατά το δοκούν ασκεί, μας "έσωσε" οριστικά  από τη χρεοκοπία τρεις με τέσσερις φορές τουλάχιστον και έφερε την χώρα σε εξάντληση.  Και το κάνει με πλήρη σφετερισμό της  λαϊκής κυριαρχίας.  
 
2. Στις 4 Νοεμβρίου η Βουλή ζήτησε από τον πρόεδρο της Κυβέρνησης  να προχωρήσει σε εκλογές και  στις 9 Νοεμβρίου, η τρίτη κατά σειρά Κυβέρνηση Παπανδρέου επιτέλους παραιτήθηκε :
 
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 107
 
Αποδοχή παραίτησης Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
 
Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων: α) 37 παρ. 1 και 38 παρ. 1 του Συντάγματος και β) 39 παρ. 1 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα (π.δ. 63/2005, Α ́ 98). 2. Τις παραιτήσεις που υπέβαλαν οι: Θεόδωρος Πάγκαλος του Γεωργίου, από τη θέση του Αντιπροέδρου ….…..
 
Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2011
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
 
 
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 108
 
Αποδοχή παραίτησης του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου του Ανδρέα.
 
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
 
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 38 παρ. 1 του Συντάγ− ματος.
2. Την παραίτηση που υπέβαλε ο Πρωθυπουργός Γε− ώργιος Παπανδρέου του Ανδρέα, αποφασίζουμε:
Αποδεχόμαστε την παραίτηση που υπέβαλε ο Πρω− θυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου του Ανδρέα και τον απαλλάσσουμε από τα καθήκοντά του.
Στον Πρωθυπουργό αναθέτουμε τη δημοσίευση και εκτέλεση του παρόντος Διατάγματος.
 
Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2011
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
 
 
3. Σύμφωνα λοιπόν με το Σύνταγμα, όταν έχουμε παραίτηση της κυβέρνησης συνολικά, το τι ακολουθεί εξαρτάται από το είδος της κυβέρνησης η οποία παραιτήθηκε. 
 
Συγκεκριμένα  
 
- εάν η απερχόμενη Κυβέρνηση είναι μονοκομματική και διέθετε την απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων και επιδιώκει το σχηματισμό Κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Κυβέρνησης  για να διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Βουλή. ( Σύνταγμα άρθρα 41 παράγραφος 1 εδάφιο γ' και  37 παράγραφος 3 εδάφιο γ'.)   
 
- εάν η απερχόμενη Κυβέρνηση είναι Κυβέρνηση συνασπισμού, και κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή, μπορεί να συγκροτηθεί ένας νέος κυβερνητικός συνασπισμός.   Η δυνατότητα αυτή διερευνάται μέσω της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών. Αν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων και, αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, ακολουθείται η πιο πάνω διαδικασία, δηλαδή οικουμενική ή υπηρεσιακή κυβέρνηση για διενέργεια εκλογών και  διάλυση της Βουλής . 
 
Αυτά είχα να σας πω και ευχαριστώ που με " ακούσατε".
 
Χριστίνα Σαλεμή 
 
 
 
Πρόσθετο υλικό : 


2. Προσφυγή στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης 


4. 101 στελέχη του ΠαΣοΚ ζητούν καταψήφιση της κυβέρνησης Παπαδήμου. Yποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να είχαν γίνει πρόωρες εκλογές  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=430240


6. Τι δεν πρέπει να ξεχαστεί  Χρῆστος Γιανναρᾶς



9. Αυτό κυκλοφορεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τίτλο " Greece IMF" και επισυναπτόμενη τη Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης 

"Επισυνάπτεται η Σύμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστες εναντι 80 Δισεκατομμυριων Ευρω!
Είναι η Διαθήκη της Ελλάδας που υπέγραψαν και που ποτέ δεν πρόκειται
να την ακούσετε από τους «έγκυρους» ή τα μεγάλα κανάλια.
Εάν προβληθεί το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί παραφρασμένη για όφελος αυτών που το ψήφισαν.
Γι αυτό φροντίσαμε να αποσταλεί ολοκληρωμένη από...Έλληνες πολίτες στους Έλληνες πολίτες...
Διότι και Νου έχουμε, και κρίση.
Αυτήν την στιγμή φεύγουν από διάφορα σημεία του πλανήτη email μέσω Facebook
αλλά και απλών λογαριασμών (Hotmail, googlemail) με την συμφωνία που υπέγραψαν κάτω από το τραπέζι και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν οι κυβερνώντες.
Όσο περιληπτικά μπορώ, θα βοηθήσω να αναγνώσετε μερικά από τα αίσχη που υπέγραψαν ώστε να μας πουλήσουν στις πολυεθνικές εταιρίες στον βωμό του ' δημόσιου χρέους' και της 'πτώχευσης'.
Εμείς ' οι άνθρωποι του μόχθου ' όπως μας χαρακτηρίζει ο κ. Παπανδρέου πλέον έχουμε
στα χέρια μας το επαίσχυντο συμφωνητικό και μπορούμε να κρίνουμε τι σημαίνει σωτήρια
της πατρίδος και όχι ξεπούλημα.
 
Έχουμε και λέμε λοιπόν...
---σελ.119-
ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης
δεν μπορεί να υποθηκεύεσει ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της... (Γι' αυτό όταν είπε (?) η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι
στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
---Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
H σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο


---σελ΄121.παραγρ.5
Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.
6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο,
επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

---Σελ 123
Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

---Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5...
Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του υπουργού κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης.
(Ούτε σε χώρα της κεντρικής Αφρικής δεν υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης, ακόμη κι αν αυτός είναι δοτός. Δεν χρειάζεται ούτε ψήφιση στη βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)

---σελ 123,παράγραφος 5...
Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης και τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα. Σύμφωνα με τη σύμβαση, στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή!
Αφήστε που δεν έχουμε και συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας.. υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια και πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!

Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία
την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση.
Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος.
Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!

cristina

Δεν υπάρχουν σχόλια: