ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.09

Φευ! στους 7000 ένστολους του ΛΣ που ευτυχώς είναι συνηθισμένοι στο "μποντζάρισμα" και δεν "ανακατεύονται".


Είναι ακατανόητη ή έτσι είθισται στα ανώτερα "υποστρώματα" του εν γένη δημοσιοπολιτικού βίου η αντιμετώπιση και η τελική δοθήσα μορφή της επαγγελόμενης προς εφαρμογή πολιτικής?

Διαχρονική η τάση των πολιτικών και της πολιτικής να κινούνται μέσα σε λαβυρινθώδεις δρόμους και σκιώδεις πρακτικές . Οι οποίες δε,
μπερδεύουν περισσότερο , όταν τα προβαλλόμενα επιχειρήματα για την εφαρμογή των πολιτικών είναι του τύπου ..... της "συμπεριλαμβανόμενης κοινής οραματικής πορείας" παραμερίζοντας έντεχνα την ουσία για να προσβάλουν τις ουδέτερες σκέψεις βάζοντας αυτες σε διλήμματα .

Οι Μακιαβελικές πρακτικές , οι αιμομικτικές Βοργιακές τάσεις , έχουν κατακλύσει την τελική μορφή που δίνεται στην εφαρμοζόμενη πολιτική.

Κάπως έτσι είδα σήμερα την παράδοση παραλαβή του νέου Αρχηγού του ΛΣ ο οποίος τελικά ανέλαβε μετά από εργώδεις περί της μιας εβδομάδας "διαβουλεύσεις-κρίσεις" των σοφών του ΚΥΣΕΑ και δη του Υπουργού κυρίου Χρυσοχοίδη.
Είναι να "ανακατεύεται" κανείς βλέποντας πως έγινε η επιλογή της Ηγεσίας-Αρχηγού του ΛΣ. Πρώτη φορά καταλαμβάνει την θέση του Αρχηγού ο πρώτος αποκόπτον το νήμα μεταξύ των "διαγωνιζομένων" και ο οποίος πριν είχε καταθέσει την "παραίτηση" του
ως Υπαρχηγός επειδή είχε ΔΙΑΦΩΝΉΣΕΙ με το αποπάτημα Προεδρικό Διάταγμα 189/09 που επέβαλε την κατακρεούργηση του Σώματος που πλέον έχει την τιμή να είναι η κεφαλή

Η προσωπικότητα του νέου Αρχηγού και δη ο άνθρωπος ΜΠΟΥΣΙΟΣ δεν έχει να προσμετρήσει
αφαιρετικά ή αθροιστικά στην τελική επιλογή για την εφαρμογή της πολιτικής Χρυσοχοίδη και στην τελική λύση που αυτός επέλεξε να δώσει ,αλλά ως η ιδιότητα του προσώπου που φέρει στολή και ξίφος και βρίσκεται κάτω από ένα ιδιαίτερο καθεστώς τιμής, .... η κριτική πρέπει να είναι αμίλητη για την αποδοχή του ρόλου που του ετέθη για να διαδραματίσει

Παράδοση παραλαβή με όλες τις τιμές. Με αλληλοκολακίες , αλληλοϋποσχέσεις αλληλοσύμπραξη και αλληλοσυνάφεια ήταν ενδεδυμένοι οι εκφωνηθέντες λόγοι στην σεμνή τελετή.
Τι προηγήθηκε και ο χρισμένος Αρχηγός κατέστη αμφιστρεφής? αυτοδιαψεύδοντας το σθένος το οποίο επέδειξε με την απόφαση του να "παραιτηθεί" ως Υπαρχηγός , και που με αυτόν τον τρόπο έδειχνε την αποστροφή του στο ΠΔ 189/09 ?

Η απάντηση είναι πικρή αλλά αληθινή. Η δόξα. Η θέση. Η καρέκλα. Το παζάρι της πολιτικής και ο πραματευτής της βρήκε την τιμή της εξαγοράς της συνείδησης.
Φευ! στους 7000 ένστολους που ευτυχώς είναι συνηθισμένοι στο "μποντζάρισμα" και δεν "ανακατεύονται".

Παρά αυτά ΘΑΝΑΣΗ ...καλή επιτυχία στο έργο σου.

Ο άγνωστος Χ
(Παρακολουθούσα και κοίταζα γύρω.
Θανάση ...είδες πόσα κεφάλια ήταν σκυμμένα ..έστω και σε στάση προσοχής???)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το χρήμα πολλοί εμίσησαν....την "ΔΟΞΑΝ"...."ΟΥΔΕΙΣ"!!!!

Κορόϊδο λοιπόν είναι και ο αγαπητός - μέχρι πρότινος - Θανάσης, να αποτελέσει την εξαίρεση;

"ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ" και αυτός!!!!

Αιτιολογώ την φράση μου "μέχρι πρότινος", για να μην παρεξηγηθώ. Τον συμπαθούσα τρόπον τινά για την ακεραιότητά του... αλλά κυρίως για την στάση του εν γένει και την αποστροφή του για το Π.Δ.189/09.

Ας μου εξηγήσει τους λόγους της νέας του τοποθέτησης περί αυτού και εγώ εδώ είμαι...για να ανακαλέσω - εάν έχει δίκηο φυσικά και με πείσει για το αντίθετο -
και να ξαναγίνουμε φιλαράκια.

Διαφορετικά.....ξέρεις τι σε περιμένει και εσένα. Στενό μαρκάρισμα, επιτήρηση και "γραφική ράβδος" του παντός καιρού καπετάν Γιάννη.-

by captain