ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.09

To φονικό εμβόλιο για την γρίπη (του Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλου)

$$_F$$$$$_$$$$$$$_($$$$$$$$$$$$$)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απο το ότι έχει στο site του διαφορα, δεν είναι γιατρός! Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ : http://www.vpalmas.com/artmine5000/site9.htm Διαβάζουμε:

-----
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός. Δίδασκε παλαιότερα Υπολογιστές και Ειδικά Θέματα Στατικής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος για πολλά έτη σε εταιρίες ανάπτυξης ακίνητων και κατασκευαστικές, με δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
----

Εγώ ξέρω το "εκαστος στο είδος του" , αλλιώς να ακούσω για την υγεία μου και υδραυλικό η κανα μηχανικό αυτοκινήτων. :-)

Υπογράφει όμως απλά ως "Δρ" και νομίζει ο κοσμός πως είναι γιατρός. Γιατί κανένας (και μου το έστειλαν πολλοί...ειδικά αυτός που έγραψε την εισαγωγή στο κείμενο, που λέει πως ο "Δρ" είναι γιατρός, είναι για απαράδεκτος...) δεν έψαξε έστω μερικά δευτερόλεπτα να δει στο ίντερνετ τι είναι αυτός ο τύπος.

Ειναι τουλάχιστον κρίμα, Χριστιανικές σελίδες να αναμεταδίδουν πληροφορηση απο εναν άνθρωπο που έχει στην σελίδα του κείμενα όπως αυτό: http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_1D10.htm

INTRODUCTION. The following messages are coming from our Sirian friends of the Galactic Federation who are hear on Earth to help us to face all our problems (and especially the problems created by the “dark forces” who govern us), to ascend to fully conscious beings and to enter successfully the “fifth dimension”. Are copied from the “updates” of Dr. Sheldan Nidle (see his site: www.paoweb.com) who has an regular communication with them receiving these messages.

Υπάρχουν σοβαρά άρθρα και πηγές πληροφόρησης για την Γρίπη, όπως:

http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5i65yJG0mrN0-eh4DcnEtrtRh55bg

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/11/2009&id=97348

Καλό είναι να ακούμε ιατρούς και όχι ...ουφολόγους!!!