ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.09

ΕΠΙΑΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ.....ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ Η Σ. Περόγλου: «Δε μου λέει τίποτα η κίνηση Χρυσοχοϊδη»

Η μετανάστρια αρμενικής καταγωγής , Σουζάνα Περόγλου, μίλησε στο tvxs για την περιπέτεια που έζησε κατά τη σύλληψή και την κακοποίησή της, μαζί με το παιδί της στην Κυψέλη. Τονίζει πως δεν της "λέει τίποτα το γεγονός της απομάκρυνσης των δύο αστυνομικών από το Σώμα" και πως τόσο η ίδια όσο και το παιδί της βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.






================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Αυτά έχουν κύριε Χρυσοχοίδη τα "επικοινωνιακά" τρικ. Είναι λογικό ο κάθε "πικραμένος"...και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποτελεί ειρωνικό χαρακτηρισμό αφού οι ανεύθυνουπεύθυνοι "ταγοί" και όργανα της δημόσιας τάξης προέβησαν στις ακατονόμαστες αυτές ενέργειες εναντίον μια γυναίκας θεωρώντας ότι προσφέρουν τρανή υπηρεσία στους πολίτες αυτής της χώρας "πικραίνοντας" έναν συνάνθρωπο μας .
Όμως ..... η δήλωση της κυρίας Περόγλου που τόσο κυνικά και ανερυθρίαστα, κατά την άποψη μας ,σχολιάζει μια απόφαση Υπουργού για την παραδειγματική τιμωρία τέτοιων φαινομένων, μας βάζει σε ερωτηματικά.

Που αποσκοπεί μια τέτοια δήλωση της συνεντευξιαζόμενης κυρίας Περόγλου?
Είναι μήπως τόσο αδέκαστη στις απόψεις της περί του δικαίου ,ή της είναι άγνωστα τα μεγαλόκαρδα αισθήματα?

Ίσως πάλι ....και το πιο πιθανό για εμάς ..... η δήλωση να έγινε μετά από έναν ψυχρό μαθηματικό υπολογισμό .


ΑΛΛΟΔΑΠΗ + ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΟΛΙΤΕΊΑ + ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ + (ΟΡΑ) ΚΟΥΝΕΒΑ =
( ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΕΚ)

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
"ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΎΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

3 σχόλια:

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

Το «δε μου λέει τίποτα» μπορεί να το καταλάβει απόλυτα κάποιος που έχει βρεθεί σε παρόμοια περίσταση με την κυρία. Γι αυτό και το κατανοώ και δεν το βρίσκω ούτε «κυνικό», ούτε τίποτα τέτοιο. Είναι απλή, κοινή, δίκαιη αγανάκτηση.

Απλά αυτό ήθελα να πω, δεν θα επεκταθώ στα υπόλοιπα, για να μη τσακωθούμε - και δεν κάνει! :)

φιλήσυχος πολίτης είπε...

Απαράδεκτη εντελώς. Ολόκληρη πολιτεία, ολόκληρος υπουργός έρχεται να την βοηθήσει, να της συμπαρασταθεί, ζητώντας συγγνώμη γι ό,τι άδικο έγινε στο παρελθόν. Λένε τουλάχιστον «ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, το χρειαζόμουν μετά από ό,τι πέρασα και για αυτό ευχαριστώ πολύ την πολιτεία και τον κ. υπουργό, κι ακόμη περισσότερο τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξαν να φροντίσουμε όλοι μαζί να μην ξανασυμβούν τέτοια πράγματα» Ε άντε από κυρά μου που θα μας κρατάς και μούτρα! (Χώρια που είναι απαράδεκτο να εκφράζεις χαιρεκακία που πετάχθηκαν δυο άνθρωποι στον δρόμο.)

Εκτός εάν μετέφεραν στραβά τις δηλώσεις της οι τσαρλατάνοι του tvxs. Θα μπορούσε να πει «Εγώ δεν θέλω εκδίκηση, ούτε να διωχθούν οι αστυνομικοί, κι αυτοί άνθρωποι είναι, δεν μου λέει τίποτε η εκδίκηση, εκείνο που θέλω είναι να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε άνθρωποι και δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα.» Τότε θα της έβγαζα το καπέλο.

Unknown είπε...

Ειρήνη! Δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε.
Αν και το σχόλιο στην ανάρτηση το έγραψε ο διαχειριστής της σελίδας θα ήθελα να απαντήσω σχετικά με τις καθώς φαίνεται "κοινές μας εμπειρίες" αγαπητέ φίλε .
Ξέρεις ..μια και το ανέφερες... μου θύμησες μια προσωπική εμπειρία μου την δεκαετία του 80 και συγκεκριμένα με τα επεισόδια του "ΧΗΜΕΙΟΥ" το 85.
Προσωπικά μου "έλεγε πολλά" όταν παρενέβη ο επικεφαλής των αστυνομικών κατόπιν των διαμαρτυριών μου για την άδικη σύλληψη μου αλλά και των συμπεριφορών των οργάνων της τάξης προς εμένα ... όντας διερχόμενος την Σόλωνος (παράλληλα της Ναβαρίνου) στο ύψος του Χημείου.
Πιστεύω ότι η αντίληψη της "ευγνωμοσύνης" ή της “συμπαράστασης”, με κάθε μορφή άπτεται της αντικειμενικότητας στην κρίση των ανθρώπων . Όσο για την κυρία της ανάρτησης προσωπικά δεν την κακίζω και δεν έχω την απαίτηση να αντιλαμβάνεται "αντικειμενικά" την οποιαδήποτε μορφή συμπαράστασης προς το πρόσωπο της δεδομένου ότι πέρασε αρκετά δύσκολα και ίσως να μην το έχει ξεπεράσει ακόμα!
ΠΑΥΛΟΣ